Welcome to our Blog

The daily Post

Read our Blog

Raar maar waar: betaalde advertenties kunnen bijdragen aan SEO

See on Scoop.itContentmarketing en PR
image

Investing in advertising can lead to substantial return through organic channels. In today’s Whiteboard Friday, Rand walks us through how that works.

NoX PR & Content’s insight:

Het klinkt misschien wat vreemd en zelfs wat tegenstrijdig: met advertentie-investeringen kun je SEO-waarde behalen. Zolang je rekening houdt met een aantal (technische) aspecten, kunnen betaalde advertenties meer opleveren dan alleen brand awareness.

Rand Fishkin, CEO van Moz, legt in zijn wekelijkse Whiteboard Friday hoe dat mechanisne werkt. 

See on moz.com

Gastblog: Sporten in de spits

See on Scoop.itContentmarketing en PR

Ik geloof in de Google-mentaliteit. Werknemers moeten graag naar hun werk gaan en de werkgever moet er alles aan doen om dat te bewerkstelligen. Van fitnessprogramma’s tot heerlijk eten en bijzondere werkplekken.

Raymond NoX PR & Content’s insight:

MyJINI-gebruiker van het eerste uur Mukremin Duran vertelt op de ondernemerssite Baaz.nl over zijn ervaringen. Volgens hem past de ‘connected driving’-oplossing perfect bij een modern werkgeverschap.

See on baaz.nl

Zakelijk bloggen is een must – Marketingmed.nl

See on Scoop.itContentmarketing en PR

Natuurlijk moet je zakelijk bloggen. Als je daar nog niet van overtuigd bent, vind je hier 5 overtuigende redenen. Lees nu wat je mist wanneer je nog niet blogt!

Raymond NoX PR & Content’s insight:

Zeker in 2015 is contentmarketing een discipline waar je nog nauwelijks onderuit kunt om gevonden te worden. Een goede strategie is het regelmatig publiceren van Blogs. Nathan Veenstra legt op Marketingmed.nl uit hoe je hier het maximale uithaalt.

See on marketingmed.nl

F-Secure Security Cloud API nu beschikbaar via AWS Marketplace

Nieuwegein, 30 november 2016 – F-Secure lanceert Security Cloud API for AWS, een API die URL’s controleert op kwaadaardige content. De API draait op Amazon API Gateway en is vanaf nu beschikbaar via AWS Marketplace.

AWS Marketplace vereenvoudigt de aanschaf en implementatie van software die gebruikmaakt van API’s. Het biedt een brede reeks belangrijke functionaliteiten, met een prijsmodel dat gebaseerd is op het gebruik. F-Secure Security Cloud API for AWS voorziet AWS-gebruikers van securitycomponenten op maat en verzekert daarmee veilige linkuitwisseling. Organisaties kunnen de API integreren in hun eigen producten of commerciële oplossingen gehost op AWS. Ze leggen daarmee een directe verbinding met de gevarendetectieservers van F-Secure.

F-Secure Security Cloud API for AWS controleert webadressen op schadelijke inhoud en categoriseert deze op contenttype. Het maakt deel uit van een selecte groep API’s die draait op de Amazon API Gateway. De oplossing verbetert de veiligheid van iedere clouddienst waarin links worden uitgewisseld.

F-Secure Security Cloud
F-Secure Security Cloud API for AWS is ontworpen voor de versterking en aanvulling van de security van andere clouddiensten. Het is gebaseerd op F-Secure Security Cloud, een digital gevarenanalysesysteem bestaande uit een constant groeiende database van digitale dreigingen. Deze technologie gebruikt F-Secure ook in zijn prijswinnende desktop- en serveroplossingen.

De API checkt met Security Cloud de veiligheid van links zonder de prestaties van de dienst die wordt beveiligd negatief te beïnvloeden. De gebruiker kan kwaadaardige of verdachte links (porno, haat, et cetera) blokkeren en in quarantaine plaatsen. Ze kunnen vervolgens worden gelogd en gemarkeerd voor verdere analyse door de systeembeheerder.

Deze aanpak voorkomt dat clouddiensten worden misbruikt voor het verspreiden van malware of ongewenste inhoud. Tegelijkertijd krijgen systeembeheerders de mogelijkheid om effectief op dreigingen te reageren en ze verder te onderzoeken.

Veilig links uitwisselen
“We zijn verheugd dat we deze cloud-native securityfunctionaliteit kunnen aanbieden op AWS Marketplace”, zegt Mikko Peltola, Vice President Business Development bij F-Secure. “Daardoor komt onze Security Cloud-technologie beschikbaar voor iedereen die veilig links wil uitwisselen.”

“F-Secure Security Cloud API for AWS biedt een extra veiligheidsmaatregel voor diensten die drijven op user-generated content”, zegt Dave McCann, Vice President AWS Marketplace and Catalog Services bij Amazon Web Services. “Deze oplossing combineert eenvoudige procurement met een afrekenmodel gebaseerd op gebruik, waarbij de kosten worden geïntegreerd in hun bestaande AWS-rekening.”

F-Secure Security Cloud API for AWS is verkrijgbaar via de AWS Marketplace: https://aws.amazon.com/marketplace/pp/B01N3NNLIW

img_8953-klein

Over F-Secure
F-Secure is een Europees cybersecuritybedrijf dat bedrijven en consumenten al tientallen jaren beschermt tegen allerlei cyberdreigingen, van opportunistische ransomware besmettingen tot geavanceerde cyberaanvallen. De diensten en producten van F-Secure maken gebruik van gepatenteerde innovaties en verfijnde threat intelligence om tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen veilig te houden. Onze security-experts hebben in Europa aan meer onderzoeken naar cybercrime meegewerkt dan welk ander bedrijf dan ook. De bekroonde producten van F-Secure worden over de hele wereld verkocht door ruim 200 operators en duizenden resellers.

Bent u nieuwsgierig naar het laatste nieuws op het gebied van cybersecurity? Bekijk dan het Business Security Insider Blog en schrijf u in voor de maandelijkse update.

DNV GL scheepskeur voor Eaton XV300 en XP500

Zaltbommel, 29 november 2016 – Componenten en systemen die in de maritieme sector worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge standaarden met betrekking tot veiligheid en betrouwbaarheid. Om die reden heeft Eaton zijn XV300 HMI/HMI-PLC’s en de XP500 industriële PC’s laten keuren door DNV GL – één van de drie belangrijkste classificatiebureaus voor schepen. Met de behaalde scheepskeur kan ook deze sector nu profiteren van onder meer de kenmerkende capacitieve multitouch technologie die in beide producten is toegepast. De componenten waren al goedgekeurd volgens de IEC en UL/CSA standaarden.

De maritieme wereld kent verschillende keurings- en classificeringsinstanties waarvan Lloyd’s Register, American Bureau of Shipping en DNV GL (een fusie tussen Det Norske Veritas en Germanischer Lloyd) de drie grootste zijn. Deze onafhankelijke organisaties voeren uiteenlopende keuringen uit en verklaren hiermee dat specifieke producten wel of niet geschikt zijn voor gebruik in de maritieme sector.

Zowel de HMI/HMI-PLC XV300 als de industriële PC’s uit de XP500 serie van Eaton zijn op basis van de bevindingen van DNV GL sinds kort voorzien van een scheepskeur en hiermee goedgekeurd voor toepassing in onder meer boegschroefbesturingen, verlichting, lieren en boegdeuren.

PCT technologie
Kenmerkend voor beide producten is de toepassing van de zogenaamde capacitieve multitouch technologie (PCT). Dit betekent dat gebruikers functietoetsen op het scherm met meer vingers van één hand of met beide handen kunnen bedienen. De uiterst nauwkeurige sensoren voorkomen onbedoelde commando’s.

Geurt van Bennekom, Product Manager bij Eaton: “Deze intuïtieve manier van bedienen ondersteunt het snel en foutloos werken met de betreffende machine. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om in de traditionele singletouch modus te werken.”

XV300
Het XV300 ultramoderne paneel is toe te passen als HMI (human machine interface) of HMI-PLC met een ingebouwde PLC op basis van CoDeSys 2 of 3. Naast de moderne en intuïtieve bediening kenmerkt dit product zich tevens door een stijlvolle en moderne uitstraling. Dit komt onder meer tot uitdrukking in het smalle schermframe, de beperkte diepte en de gedetailleerde weergave van schermpagina’s in heldere kleuren en zeer hoge resolutie (1024×600).

De geschiktheid voor zowel industriële als maritieme toepassingen hangt samen met het gebruik van glad, reflectiewerend en gehard glas gecombineerd met een naadloos en randloos front. De voorkant van het toestel heeft een IP65/Nema4X bescherming.

Tot slot zijn alle XV300 toestellen standaard uitgerust met Ethernet, USB (host en toestel), RS232, RS485 en CAN waarmee altijd het juiste protocol beschikbaar voor iedere toepassing. Voor het besturingssysteem is gekozen voor WEC7 (Windows Embedded Compact 7 Pro).

Industriële PC XP500
De panel-PC’s uit de XP500-serie met scheepskeur zijn beschikbaar in drie groottes (10,1”, 15,6” en 21,5”) en maken gebruik van het open besturingssysteem Windows Embedded Standard 7. Verder vallen ook deze producten op door een slanke vormgeving en beschikken over een niet-reflecterende glazen voorzijde die een moderne uitstraling benadrukt. Ten aanzien van de interfaces kan de gebruiker kiezen uit Ethernet 10/100/1000 Mbps, USB 3.0, RS232, RS485 en DVI-I.

De robuuste, krasbestendig voorzijde en het open device-concept van de paneel-pc’s maakt de componenten – naast toepassing in de scheepvaart – bij uitstek geschikt voor gebruik in bijna alle takken van industrie die zich bezighouden met machine – en fabrieksautomatisering.

ea4017-image-3

Over Eaton
Eaton’s Electrical Sector is een wereldleider met expertise in energiedistributie en -beveiliging, noodstroomvoorziening; besturing en automatisering; noodverlichting en beveiliging; gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen; oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden; en engineering services. Via haar wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrische energietechniek. Eaton is een powermanagementbedrijf, dat in 2015 een omzet van $ 20,9 miljard boekte. Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die onze klanten helpen elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton telt ongeveer 96.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar www.eaton.nl/electrical

Dynatrace maakt oplossingen voor cloud-APM beschikbaar in AWS Marketplace

Utrecht, 18 november 2016 – Dynatrace maakt zijn SaaS-abonnementen voor cloudapplicatiemonitoring direct beschikbaar in de AWS Marketplace. Gebruikers van Amazon Web Services kunnen daardoor eenvoudig beschikken over een krachtige oplossing voor Application Performance Management (APM) van hun cloudapplicaties. Het maakt veel van de voorheen noodzakelijke stappen in het aankoop- en uitrolproces overbodig.

De oplossing van Amazon geeft een end-to-end-inzicht in processen in clouddiensten. De software monitort en bewaakt services en instances in AWS-diensten als Amazon Elastic Compute Cloud (AmazonEC2), Amazon Elastic Book Store (Amazon EBS), Amazon Elastic Load Balancing (Amazon ELB) en Amazon Relational Database Service (Amazon RDS).

“Veel van onze klanten zijn voor een vlotte werking van hun applicatiestack afhankelijk onze cloudoplossing voor APM”, zegt Barry Russell, GM, Global Business Development, AWS Marketplace and Catalog Services bij Amazon Web Services. “Onze klanten willen gebruiksvriendelijke SaaS-oplossingen zoals AI-gedreven, cloud-native monitoring rechtstreeks uit de AWS Marketplace kunnen aanschaffen. We geven hen nu een eenvoudige manier voor de inkoop en uitrol van tools voor APM waarmee zij hun business kunnen stroomlijnen.”

“Met het beschikbaar maken van SaaS-abonnementen op AWS Marketplace verbeteren we de efficiency en productiviteit van IT en developmentprocessen in de organisatie”, zegt Steve Pace, Senior Vice President of Global Sales bij Dynatrace. “Deze nieuwe generatie vereenvoudigt APM, zodat cloudafhankelijke organisaties zich kunnen focussen op het leveren van uitmuntende digitale klantbelevingen, in plaats van het oplossen van problemen.”

Over Dynatrace
Dynatrace is innovator op het gebied van software voor digital performance management. Die maakt realtime-informatie over de beschikbaarheid en snelheid van applicaties zichtbaar voor business en IT, zodat organisaties maatregelen kunnen nemen om hun applicaties te verbeteren. Dynatrace helpt organisaties van elke omvang om hun applicaties en digitale kanalen te zien door de ogen van hun gebruikers. Wereldwijd gebruiken ruim 7.500 organisaties die inzichten om de complexiteit te beheersen die gepaard gaat met beschikbaarheid en snelheid van applicaties. Zij kunnen zo snel de juiste maatregelen nemen om hun omzet te verhogen door klanten een snelle gebruikservaring te bieden.

F-Secure beveiligt netwerken van Amnesty International Finland

Rapid Detection Service detecteert en reageert op geavanceerde cyberaanvallen

Nieuwegein, 17 november 2016F-Secure gaat de netwerken van Amnesty International Finland beschermen tegen geavanceerde cyberdreigingen. De non-profitorganisatie neemt de Rapid Detection Service van de beveiligingsspecialist in gebruik. Deze dienst combineert het beste van mens en machine voor een snelle reactie op cyberaanvallen. De klant wordt binnen een half uur na detectie op de hoogte gesteld.

NGO’s krijgen regelmatig te maken met cyberaanvallen, bijvoorbeeld omdat ze criminele activiteiten of misstanden bij de overheid en in het bedrijfsleven blootleggen. Ook werken deze organisaties soms onder gevaarlijke omstandigheden, waardoor hun personeel of informatiebronnen een verhoogd risico lopen. NGO’s zijn in veel gevallen niet afdoende beveiligd. Ze worden gezien als een makkelijk doelwit.

Er zijn uiteenlopende redenen om een cyberaanval te plegen op een NGO. Zo doen hacktivisten dat bijvoorbeeld om een politiek statement te maken, overheden voor spionagedoeleinden en criminelen worden vaak gedreven door geld of macht. Indringers blijven soms weken, maanden of zelfs jaren onopgemerkt in het netwerk en kunnen al die tijd ongestoord data stelen. Het is dus cruciaal dat een aanval snel wordt gedetecteerd.

Alles-in-éénoplossing
F-Secure Rapid Detection Service is een eenvoudig te implementeren alles-in-éénoplossing voor intrusion detection en response. De dienst bestaat uit drie onderdelen:

 • Endpoint- en network decoy-sensoren die data verzamelen over gebeurtenissen en netwerkactiviteit;
 • Threat intelligence en behavorial analytics van F-Secure voor het vaststellen van verdachte afwijkingen;
 • Het Rapid Detection Center, waar een team van security-experts 24/7 klaarstaat om incidenten te signaleren.

Wanneer een indringer is gedetecteerd, neemt een expert binnen een half uur contact op met de klant om ‘actionable’ inzichten te delen en eventueel aanvullende diensten aan te bieden.

Strijd voor mensenrechten
“We zijn erg blij dat F-Secure ons helpt bij het beveiligen van onze netwerken”, zegt Jukka Vallisto, IT-specialist bij Amnesty International Finland. “De mensen die wij overal ter wereld bijstaan en onze donateurs en partners rekenen erop dat hun gevoelige gegevens veilig zijn bij ons. De samenwerking met F-Secure geeft ons meer mogelijkheden om geavanceerde aanvallen op te merken en af te slaan.”

“F-Secure is Amnesty International graag van dienst”, aldus Pekka Usva, VP Advanced Threat Protection bij F-Secure. “Politiek en cyberspace raken steeds meer verweven en hebben rechtstreeks invloed op elkaar, zoals we de afgelopen maanden hebben gezien. In het huidige klimaat is goede netwerkbeveiliging heel belangrijk voor organisaties als Amnesty. Zo kunnen zij zich blijven focussen op hun missie: de strijd voor mensenrechten.”

Meer informatie:
Rapid Detection Service

Over F-Secure
F-Secure is een Europees cybersecuritybedrijf dat bedrijven en consumenten al tientallen jaren beschermt tegen allerlei cyberdreigingen, van opportunistische ransomware besmettingen tot geavanceerde cyberaanvallen. De diensten en producten van F-Secure maken gebruik van gepatenteerde innovaties en verfijnde threat intelligence om tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen veilig te houden. Onze security-experts hebben in Europa aan meer onderzoeken naar cybercrime meegewerkt dan welk ander bedrijf dan ook. De bekroonde producten van F-Secure worden over de hele wereld verkocht door ruim 200 operators en duizenden resellers.

Gebruikers van halogeenlampen niet bewust van aanstormende verkoopstop

Ondanks verkoopstop in 2018 gebruikt 34% halogeenlampen

Hengelo, 15 november 2016 – 34% van de huiseigenaren en huurders gebruikt halogeenlampen. Deze lampen zullen vanaf 2018 niet langer verkrijgbaar zijn. Twee op de drie gebruikers is hiervan niet van op de hoogte.

Dit blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Pb7 Research onder 1.000 huurders en huiseigenaren in opdracht van Eaton. Gloeilampen worden sinds 2016 niet meer verkocht. In het onderzoek bekijkt Pb7 Research welke impact deze maatregel heeft gehad op huurders en huiseigenaren met betrekking tot het gebruik van lampen.

Belangrijkste resultaten

 • De gloeilamp blijkt vooral te zijn vervangen door spaarlampen en LED-lampen.
 • Huurders beschikken het vaakst nog over gloeilampen.
 • Huiseigenaren maken juist vaker gebruik van LED- en halogeenlampen.
 • Ouderen (60+) zijn het verst met het vervangen van gloeilampen door LED en spaarlampen.

Een flink deel van de huiseigenaren en huurders is dus overgestapt op LED-lampen. In veel gevallen worden deze gecombineerd met dimmers. 77% van de huiseigenaren en 62% van de huurders gebruikt dimmers. Deze combinatie kan in de praktijk echter leiden tot problemen. Zo geven gebruikers aan hinder te ondervinden van zoemen (22%), het niet kunnen dimmen van LED-lampen (20%) en flikkerend licht (17%).

Domotica

In het onderzoek is ook gekeken naar domoticasystemen zoals xComfort van Eaton. Dit soort systemen maken het mogelijk allerlei elektronica in huis te automatiseren en op afstand uit te lezen. Zo kunnen gebruikers met de systemen op afstand het stroomverbruik inzien, de verwarming aanpassen en de verlichting bedienen.

De belangrijkste resultaten:

 • De systemen worden beperkt gebruikt – slechts 4% van de huiseigenaren en huurders beschikt over een domoticasysteem.
 • De interesse in de systemen is groot – 30% van de respondenten geeft aan interesse te hebben in de systemen.
 • Huiseigenaren maken vaker gebruik van een domoticasysteem dan huurders.
 • Het gebruik van domotica is het hoogst onder de huiseigenaren en huurders tot 45 jaar (6 à 7%).

Over Eaton
Eaton’s Electrical Sector is een wereldleider met expertise in energiedistributie en-beveiliging, noodstroomvoorziening; besturing en automatisering; verlichting en beveiliging; gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen; oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden; en engineering services. Via zijn wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrische energietechniek.

Eaton is een powermanagementbedrijf dat in 2014 een omzet van $ 22,6 miljard boekte. Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die onze klanten helpen elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton telt ongeveer 99.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar www.eaton.nl

Eaton presenteert nieuwe verdeelkastenserie onder de naam xComfort

Residentiële verdeelkasten van type KLV en ECO

Hengelo, 10 november 2016Eaton heeft zijn assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe residentiële verdeelkasten. Het gaat om een vernieuwde serie inbouwverdeelkasten van het type KLV, waaronder een multimedia-uitvoering, en een prijsgunstige reeks kunststof verdeelkasten van het type ECO.

KLV
De nieuwe IP30 KLV-inbouwverdeelkasten zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld de transformatie van kantooromgevingen naar woonruimtes. Deze verdeelkasten met DIN-rail voor inbouwmontage zijn verkrijgbaar als ledige kast of op maat te bestellen als compleet geassembleerde verdeler voor woontoepassingen.

De kasten zijn beschikbaar in uitvoeringen met één tot vier rijen van 12 modules breed. Ze zijn standaard voorzien van een nul/aardrail met schroef- of steekklemmen. Er zijn twee ontwerpvarianten: type F met een deurframe in standaard vlak profiel (9 mm) en type SF met een deurframe in een uniek supervlak profiel (3 mm).

Op aanvraag zijn ook KLV-kasten verkrijgbaar voor hollewandmontage en uitvoeringen met een montageplaat voor de plaatsing van multimediacomponenten.

ECO
Het productportfolio van Eaton is verder uitgebreid met een nieuwe serie IP40 ECO-verdeelkasten. Deze kunststof verdeelkasten met metalen DIN-rail zijn beschikbaar in zowel opbouw- als inbouwuitvoering voor wandmontage. De ECO-kasten worden gekenmerkt door een compacte vormgeving en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Ze zijn leverbaar met transparant of met dicht venster.

“Deze nieuwe verdeelkasten zijn een verrijking voor ons productaanbod”, zegt Wendy van der Aa, Field Product Manager residentiële verdeelkasten bij Eaton. “Met deze uitbreiding bieden we een compleet assortiment van optimaal op elkaar afgestemde verdeelkasten voor residentiële toepassingen.”

IKA en Micro/Mini
Eerder introduceerde Eaton al twee types verdeelkasten in dit segment: de IKA en de Micro/Mini. Alle vier de kunststof kastenseries dragen de xComfort-familienaam, net zoals het xComfort-domoticasysteem dat ook bestemd is voor residentiële toepassingen.

Meer informatie over de xComfort-verdeelkasten is te vinden op http://www.eaton.nl/electrical.

F-Secure rekent af met gevaarlijke content in de cloud

Cybersecuritybedrijf introduceert beveiligingsoplossing voor bestanden en links

Nieuwegein, 3 november 2016F-Secure wil dat alle bedrijven veilig content kunnen delen via de cloud. De beveiligingsspecialist introduceert daarom een nieuwe securityoplossing: F-Secure Cloud Protection. Deze oplossing scant links en bestanden die gebruikers via Salesforce delen op gevaarlijke inhoud.

De markt voor publieke clouddiensten zit stevig in de lift. Gartner verwacht dat deze markt in 2016 met maar liefst 16,5 procent zal groeien naar 204 miljard dollar wereldwijd*.

Gedeelde verantwoordelijkheid
Volgens Mika Ståhlberg, Chief Technology Officer bij F-Secure, is deze ontwikkeling vanuit securityperspectief goed nieuws. Wel plaatst hij hier een kanttekening bij. “Cloudleveranciers en gebruikers dragen in deze ecosystemen samen zorg voor goede security”, zegt Ståhlberg. “Bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor wat zij en hun klanten uitwisselen via clouddiensten. Oplossingen voor het beveiligen van deze content zijn dus van groot belang. Salesforce stelt securitybedrijven als F-Secure in staat om links en bestanden te controleren voor een holistische benadering van security.”

Real-time threat intelligence
F-Secure Cloud Protection maakt onder meer gebruik van real-time threat intelligence om te checken of bestanden en links schadelijke inhoud bevatten. De oplossing blokkeert gevaarlijke bestanden en links en plaatst deze in quarantaine. Zo voorkomt F-Secure Cloud Protection dat deze worden verspreid of geopend. Vervolgens maakt de oplossing logbestanden en meldingen aan voor de IT-afdeling. Dit alles zonder negatieve invloed op de prestaties van Salesforce.

Security én gebruiksgemak
Bij de ontwikkeling van F-Secure Cloud Protection stond zowel security als gebruiksgemak centraal. Systeembeheerders kunnen na analyse van een schadelijk bestand of gevaarlijke link eenvoudig actie ondernemen en de berichten voor gebruikers tot in detail aanpassen. Deze benadering zorgt er niet alleen voor dat cybercriminelen geen malware kunnen verspreiden via de cloud, maar geeft de IT-afdeling ook de mogelijkheid om dreigingen te onderzoeken en er effectief op te reageren. Hierdoor kan de security van een bedrijf structureel worden verbeterd.

Expertise van F-Secure
“De cloud is een zeer belangrijke IT-trend waar steeds meer bedrijven hun voordeel mee willen doen”, aldus Jyrki Tulokas, Executive Vice President, Strategy and Corporate Development bij F-Secure. “Er is een groeiende vraag naar onze technologie en expertise voor de beveiliging van cloudomgevingen. Maar naast het optimaliseren van onze huidige technologie voor de cloud, ontwikkelen we ook geheel nieuwe beveiligingsmethoden. Op deze manier bieden we cloudleveranciers en hun klanten maximale security voor de lange termijn.”

F-Secure Cloud Protection werd begin oktober gepresenteerd tijdens Dreamforce ’16. F-Secure verwacht de oplossing in 2017 wereldwijd te lanceren. De eerste pilots bij klanten zijn al gestart.

*Bron: persbericht Gartner op 25 januari 2016 (Gartner Says Worldwide Public Cloud Services Market Is Forecast to Reach $204 Billion in 2016) http://www.gartner.com/newsroom/id/3188817

Meer informatie
F-Secure Cloud Protection
F-Secure Security Cloud

Over F-Secure
F-Secure is een Europees cybersecuritybedrijf dat bedrijven en consumenten al tientallen jaren beschermt tegen allerlei cyberdreigingen, van opportunistische ransomware besmettingen tot geavanceerde cyberaanvallen. De diensten en producten van F-Secure maken gebruik van gepatenteerde innovaties en verfijnde threat intelligence om tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen veilig te houden. Onze security-experts hebben in Europa aan meer onderzoeken naar cybercrime meegewerkt dan welk ander bedrijf dan ook. De bekroonde producten van F-Secure worden over de hele wereld verkocht door ruim 200 operators en duizenden resellers.
Bent u nieuwsgierig naar het laatste nieuws op het gebied van cybersecurity? Bekijk dan het Business Security Insider Blog en schrijf u in voor de maandelijkse update.

Contact

Neem contact met ons op!