november 18, 2016 Tanja Hoebe

Dynatrace maakt oplossingen voor cloud-APM beschikbaar in AWS Marketplace

Utrecht, 18 november 2016 – Dynatrace maakt zijn SaaS-abonnementen voor cloudapplicatiemonitoring direct beschikbaar in de AWS Marketplace. Gebruikers van Amazon Web Services kunnen daardoor eenvoudig beschikken over een krachtige oplossing voor Application Performance Management (APM) van hun cloudapplicaties. Het maakt veel van de voorheen noodzakelijke stappen in het aankoop- en uitrolproces overbodig.

De oplossing van Amazon geeft een end-to-end-inzicht in processen in clouddiensten. De software monitort en bewaakt services en instances in AWS-diensten als Amazon Elastic Compute Cloud (AmazonEC2), Amazon Elastic Book Store (Amazon EBS), Amazon Elastic Load Balancing (Amazon ELB) en Amazon Relational Database Service (Amazon RDS).

“Veel van onze klanten zijn voor een vlotte werking van hun applicatiestack afhankelijk onze cloudoplossing voor APM”, zegt Barry Russell, GM, Global Business Development, AWS Marketplace and Catalog Services bij Amazon Web Services. “Onze klanten willen gebruiksvriendelijke SaaS-oplossingen zoals AI-gedreven, cloud-native monitoring rechtstreeks uit de AWS Marketplace kunnen aanschaffen. We geven hen nu een eenvoudige manier voor de inkoop en uitrol van tools voor APM waarmee zij hun business kunnen stroomlijnen.”

“Met het beschikbaar maken van SaaS-abonnementen op AWS Marketplace verbeteren we de efficiency en productiviteit van IT en developmentprocessen in de organisatie”, zegt Steve Pace, Senior Vice President of Global Sales bij Dynatrace. “Deze nieuwe generatie vereenvoudigt APM, zodat cloudafhankelijke organisaties zich kunnen focussen op het leveren van uitmuntende digitale klantbelevingen, in plaats van het oplossen van problemen.”

Over Dynatrace
Dynatrace is innovator op het gebied van software voor digital performance management. Die maakt realtime-informatie over de beschikbaarheid en snelheid van applicaties zichtbaar voor business en IT, zodat organisaties maatregelen kunnen nemen om hun applicaties te verbeteren. Dynatrace helpt organisaties van elke omvang om hun applicaties en digitale kanalen te zien door de ogen van hun gebruikers. Wereldwijd gebruiken ruim 7.500 organisaties die inzichten om de complexiteit te beheersen die gepaard gaat met beschikbaarheid en snelheid van applicaties. Zij kunnen zo snel de juiste maatregelen nemen om hun omzet te verhogen door klanten een snelle gebruikservaring te bieden.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!