november 10, 2016 Tanja Hoebe

Eaton presenteert nieuwe verdeelkastenserie onder de naam xComfort

Residentiële verdeelkasten van type KLV en ECO

Hengelo, 10 november 2016Eaton heeft zijn assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe residentiële verdeelkasten. Het gaat om een vernieuwde serie inbouwverdeelkasten van het type KLV, waaronder een multimedia-uitvoering, en een prijsgunstige reeks kunststof verdeelkasten van het type ECO.

KLV
De nieuwe IP30 KLV-inbouwverdeelkasten zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld de transformatie van kantooromgevingen naar woonruimtes. Deze verdeelkasten met DIN-rail voor inbouwmontage zijn verkrijgbaar als ledige kast of op maat te bestellen als compleet geassembleerde verdeler voor woontoepassingen.

De kasten zijn beschikbaar in uitvoeringen met één tot vier rijen van 12 modules breed. Ze zijn standaard voorzien van een nul/aardrail met schroef- of steekklemmen. Er zijn twee ontwerpvarianten: type F met een deurframe in standaard vlak profiel (9 mm) en type SF met een deurframe in een uniek supervlak profiel (3 mm).

Op aanvraag zijn ook KLV-kasten verkrijgbaar voor hollewandmontage en uitvoeringen met een montageplaat voor de plaatsing van multimediacomponenten.

ECO
Het productportfolio van Eaton is verder uitgebreid met een nieuwe serie IP40 ECO-verdeelkasten. Deze kunststof verdeelkasten met metalen DIN-rail zijn beschikbaar in zowel opbouw- als inbouwuitvoering voor wandmontage. De ECO-kasten worden gekenmerkt door een compacte vormgeving en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Ze zijn leverbaar met transparant of met dicht venster.

“Deze nieuwe verdeelkasten zijn een verrijking voor ons productaanbod”, zegt Wendy van der Aa, Field Product Manager residentiële verdeelkasten bij Eaton. “Met deze uitbreiding bieden we een compleet assortiment van optimaal op elkaar afgestemde verdeelkasten voor residentiële toepassingen.”

IKA en Micro/Mini
Eerder introduceerde Eaton al twee types verdeelkasten in dit segment: de IKA en de Micro/Mini. Alle vier de kunststof kastenseries dragen de xComfort-familienaam, net zoals het xComfort-domoticasysteem dat ook bestemd is voor residentiële toepassingen.

Meer informatie over de xComfort-verdeelkasten is te vinden op http://www.eaton.nl/electrical.

Getagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!