oktober 21, 2016 Tanja Hoebe

Eaton zet partnernetwerk op voor programmeerwerk

Authorized Lean Solution Partners helpen klanten Eaton bij applicatie-ontwikkeling

Zaltbommel, 21 oktober 2016 – Eaton heeft een nieuw partnernetwerk opgezet, bestaande uit tien bedrijven die zich hebben aangesloten bij het Authorized Lean Solution Partner-programma van Eaton. De partners ondersteunen klanten van Eaton bij het ontwikkelen van applicaties.

Het Authorized Lean Solution Partner-programma is speciaal bedoeld voor eindgebruikers die bezig zijn met eenmalige projecten of voor klanten die geen of niet voldoende softwarekennis in huis hebben. De partners helpen deze bedrijven bij het programmeren van elektrotechnische componenten van Eaton tot een oplossing voor hun systeem of machine. De focus ligt daarbij voornamelijk op programmeerwerk in Codesys voor de PLC en Galileo voor de visualisatie.

Altijd een partner in de buurt
Eaton heeft gekozen voor partners uit alle regio’s, zodat er altijd een partner in de buurt van de klant is. De geselecteerde bedrijven zijn:

  • Naaijkens Innovative Design uit Berkel-Enschot
  • Elektro & Automation Partner B.V. uit Breukelen
  • Van Bussel AV produkties uit Wjeslryp
  • Hotraco Emware B.V. uit Hegelsom
  • AST Software uit Soest
  • Pica Perfect Industrial Controls and Automation uit Zaltbommel
  • JAelektro uit Goes
  • Brainpact Industriële Automatisering uit Venray
  • Van Egmond Industriële Automatisering B.V. uit Doetinchem
  • Dijkstra Elektrotechniek uit Stiens

Zij hebben stuk voor stuk ruime kennis van en ervaring met Eaton-producten, beschikken altijd over de laatste softwareversies en hebben rechtstreeks contact met fabrieken van Eaton.

Klanten kunnen met vragen of problemen uiteraard ook direct bij Eaton terecht; het bedrijf biedt immers telefonisch technische ondersteuning. Maar er zijn ook klanten die uitgebreide support op locatie nodig hebben of die de gehele engineering van een project uit handen willen geven. Met de komst van het Authorized Lean Solution Partner-netwerk voorziet Eaton in deze behoefte.

“We zijn erg trots op dit partnernetwerk”, zegt Theo Langstraat, Sales Manager M-OEM van Eaton. “Onze klanten willen steeds vaker een totaaloplossing, van het ontwerp tot aan het programmeren van de applicatie. Eindgebruikers en machinebouwers hebben in sommige gevallen geen engineeringscapaciteit in huis. Om deze klanten optimaal te ondersteunen, heeft Eaton zijn serviceapparaat uitgebouwd.”

“Eaton zorgt ervoor dat de partners goed getraind zijn en betrekt ze continu bij onze productontwikkeling, zodat ze op de juiste manier kunnen adviseren over de meest geschikte oplossing”, vervolgt Langstraat “Samen creëren we de beste oplossingen die onze klanten helpen bij het verhogen van hun winstgevendheid.”

Voor meer informatie over Eaton kunt u terecht op www.eaton.nl/electrical. Het laatste nieuws over Eaton vindt u op Twitter (@Eaton_NL) of LinkedIn (Eaton EMEA).

automated-lean-solution-partners-eaton_overhandiging_klein
Jacco Knol, Accountmanager Eaton (r) formaliseert het Lean Solution-contract met Hans van Schaick (l) van AST Software op WoTS 2016.

Over Eaton
Eaton’s Electrical Sector is een wereldleider met expertise in energiedistributie en -beveiliging, noodstroomvoorziening; besturing en automatisering; noodverlichting en beveiliging; gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen; oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden; en engineering services. Via haar wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrische energietechniek. Eaton is een powermanagementbedrijf, dat in 2015 een omzet van $ 20,9 miljard boekte. Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die onze klanten helpen elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton telt ongeveer 96.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar www.eaton.nl/electrical.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!