oktober 18, 2016 Tanja Hoebe

Eaton breidt het EWS Nederland-team verder uit

Hengelo, 18 oktober 2016 – Eaton stelt twee nieuwe accountmanagers aan binnen het Electrical Wholesale (EWS)-team in Nederland. Dit team onderhoudt de contacten met de residentiële markt, installateurs en vestigingen van de elektrotechnische groothandel.

Stefhan Kerkhoven is de nieuwe accountmanager voor de elektrotechnische groothandelsvestigingen en installateurs in Midden-Nederland. Hij is al jaren actief binnen de installatietechniek en was hiervoor eigenaar van Fuse-elektrotechniek.

Roy Gerritsen wordt verantwoordelijk voor regio Gelderland. Hij heeft hiervoor vele jaren in diverse functies bij de Technische Unie gewerkt.

Daarnaast schuift Martin Kleinjan, een bekend gezicht binnen het Eaton-team, door naar regio Noord-Nederland.

Producten en oplossingen
Het EWS-team vertegenwoordigt het volgende portfolio van Eaton:

  • Energieverdeling en beveiliging voor huisinstallaties
  • Nood- en vluchtwegverlichting
  • Huisautomatisering
  • 1-fase UPS-systemen
  • Inbraak- en brandbeveiligingssystemen
  • Overige industriële componenten.

Een compleet overzicht van het team is hier te vinden.

nwe-accountmanagers-ews-eaton-nederland

Over Eaton
Eaton’s Electrical Sector is een wereldleider met expertise in energiedistributie en-beveiliging, noodstroomvoorziening; besturing en automatisering; verlichting en beveiliging; gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen; oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden; en engineering services. Via zijn wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrische energietechniek.

Eaton is een powermanagementbedrijf dat in 2015 een omzet van $ 20,9 biljoen boekte. Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die onze klanten helpen elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton telt ongeveer 96.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar www.eaton.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!