september 27, 2016 Tanja Hoebe

Forrester bestempelt Dynatrace als leider in Application Performance Management

Dynatrace voert lijst aan van de 14 belangrijkste APM-leveranciers op strategisch vlak

Utrecht, 27 september 2016Dynatrace is door onderzoeksbureau Forrester bestempeld als ‘leader’ in het rapport ‘The Forrester Wave™: Application Performance Management, Q3 2016 Report’.

Voor dit onderzoeksrapport heeft Forrester diverse eerdere onderzoeken bestudeerd en assessments op het gebied van gebruikersbehoeften afgenomen. Daarbij werden interviews gehouden met APM-vendoren en -experts. De leveranciers werden later geëvalueerd aan de hand van 28 criteria, gegroepeerd in drie categorieën: huidige aanbod, strategie en marktaanwezigheid. In de categorie strategie ontving Dynatrace de hoogste score van 5.00, 0.4 hoger dan de nummer twee.

Aanjagers van groei
Volgens Forrester zijn de succesvolle APM-leveranciers de aanjagers van de groei van de APM-markt. Zij leveren oplossingen die voldoen aan de behoeften van professionals: beheersen van IT-complexiteit, het verminderen van handmatige inspanningen en het bewerkstelligen van klanttevredenheid en businessresultaten. De markt verschuift daarbij van reactief naar proactief applicatiemanagement. APM-leveranciers die excelleren op het gebied van de monitoring van klantbeleving, mobiele app-prestaties en geavanceerde analytics zijn daarbij volgens Forrester het meest succesvol.

“Om te winnen in het huidige competitieve digitale landschap moeten organisaties onvoorwaardelijke digitale prestaties leveren op zowel het web als in mobile”, zegt John van Siclen, CEO van Dynatrace. “Wij geloven dat de onderzoeksresultaten van Forrester Wave de volharding van Dynatrace bevestigen om digitale ondernemingen met zekerheid te laten innoveren en opereren. De topscore voor strategie reflecteert de perfecte afstemming van onze visie met de APM-markt.”
Rapport downloaden
Het volledige onderzoeksrapport van Forrester is hier beschikbaar.

Over Dynatrace
Dynatrace is innovator op het gebied van software voor digital performance management. Die maakt realtime-informatie over de beschikbaarheid en snelheid van applicaties zichtbaar voor business en IT, zodat organisaties maatregelen kunnen nemen om hun applicaties te verbeteren. Dynatrace helpt organisaties van elke omvang om hun applicaties en digitale kanalen te zien door de ogen van hun gebruikers. Wereldwijd gebruiken ruim 7.500 organisaties die inzichten om de complexiteit te beheersen die gepaard gaat met beschikbaarheid en snelheid van applicaties. Zij kunnen zo snel de juiste maatregelen nemen om hun omzet te verhogen door klanten een snelle gebruikservaring te bieden.

Lees hier meer over Dynatrace in de APM-markt. Volg Dynatrace via Twitter en onze blog over performance.

Getagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!