juli 5, 2016 Alexandra Swinkels

Grootste online retailers vertrouwen op Dynatrace

Performancespecialist domineert jaarlijkse Top 500 van Internet Retailer Magazine

Utrecht, 5 juli 2016 – De meeste grote Amerikaanse online retailers zijn klant van Dynatrace. Dat blijkt uit de Internet Retailer Magazine’s Top 500 Guide, een ranglijst met de grootste e-commercebedrijven van de Verenigde Staten. Maar liefst negen bedrijven in de top 10 rekenen erop dat Dynatrace hun websites en apps vloeiend draaiende houdt.

Vakblad Internet Retailer stelt de Top 500 jaarlijks op. Uit de top 10 van 2016 behoren onder andere koploper Amazon, Walmart en Dell tot de klantenkring van Dynatrace. Ook daarbuiten is de performancespecialist zeer prominent aanwezig. Meer dan de helft van de bedrijven in de top 100 is klant van Dynatrace. Er staan in totaal 145 klanten in de ranglijst.

“Het is een grote eer dat zoveel gevestigde namen het digital performance platform van Dynatrace gebruiken”, zegt John Van Siclen, CEO bij Dynatrace. “Door de opkomst van mobile en de cloud wordt de wereld van e-commerce steeds complexer. De consument stelt alsmaar hogere eisen aan de snelheid en beschikbaarheid van digitale kanalen. Voor een online retailer is het cruciaal dat de gebruikerservaring perfect is en daar zorgen wij voor.”

“Als andere partijen echt met Amazon willen concurreren, moeten ze de best mogelijke klantervaring bieden”, aldus Stefany Zaroban, Director of Research bij Internet Retailer. “Dat kan alleen als hun websites goed presteren. Uit cijfers van Dynatrace blijkt dat de website van het gemiddelde bedrijf in de Top 500 na 4,48 seconde geladen is. Volgens experts is de optimale laadtijd 3 seconden, dus er is werk aan de winkel.”

Wilt u weten of de website van uw bedrijf snel genoeg is? Doe dan hier gratis de performancetest van Dynatrace.

Over Dynatrace

Dynatrace is innovator op het gebied van software voor digital performance management. Die maakt realtime-informatie over de beschikbaarheid en snelheid van applicaties zichtbaar voor business en IT, zodat organisaties maatregelen kunnen nemen om hun applicaties te verbeteren. Dynatrace helpt organisaties van elke omvang om hun applicaties en digitale kanalen te zien door de ogen van hun gebruikers. Wereldwijd gebruiken ruim 7.500 organisaties die inzichten om de complexiteit te beheersen die gepaard gaat met beschikbaarheid en snelheid van applicaties. Zij kunnen zo snel de juiste maatregelen nemen om hun omzet te verhogen door klanten een snelle gebruikservaring te bieden.

Lees hier meer over Dynatrace in de APM-markt. Volg Dynatrace via Twitter en onze blog over performance.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!