juni 13, 2016 Alexandra Swinkels

Dynatrace sleept AWS Migration Competency in de wacht

Utrecht, 13 juni 2016 – Dynatrace heeft als een van de eerste bedrijven ter wereld een Amazon Web Services (AWS) Migration Competency in de wacht gesleept. Amazon wijst deze kwalificatie toe aan partners met grote expertise op het gebied van complexe migraties naar de AWS-cloud.

Dynatrace heeft bewezen dat het enterprises kan ondersteunen gedurende het gehele cloudmigratietraject. Het bedrijf helpt onder andere bij het mappen van applicaties en infrastructuur, topologische vraagstukken, analytics, prestatie- en experiencemonitoring en het opsporen van dieperliggende oorzaken bij problemen. Organisaties profiteren daarbij van directe resultaten en inzichten.

Dynatrace biedt:

  • Alles-in-een-prestatiemonitoring die meeschaalt met Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Amazon EC2 Container Service en AWS Elastic Beanstalk.
  • Full-stack webapplicatiemonitoring aangedreven door kunstmatige intelligentie voor proactieve probleemoplossing.
  • Begrip van afhankelijkheden en correlaties in volledige omgevingen, van de onderliggende infrastructuur tot de applicatie- en database-laag.
  • Grootte- en capaciteitsplanning ondersteund door realtimevisualisatie van omgevingen met het Smartscape-afhankelijkhedenmodel.
  • Inzichten voor de optimalisatie van AWS-diensten zoals Amazon EC2-instances en AWS Lambda-functies.

“We zijn verheugd dat AWS ons expertiseniveau en de waarde die we leveren aan onze klanten erkent”, zegt Bernd Greifeneder, CTO van Dynatrace. “Het migratieproces kan tijdrovend, kostbaar en lastig zijn. Het is onze topprioriteit om onze klanten te sterken in hun vertrouwen in de cloud en hen te ondersteunen waar nodig. Of het nu gaat om migratie-uitdagingen of het monitoren van de performance van applicaties.”

Over Dynatrace

Dynatrace is innovator op het gebied van software voor digital performance management. Die maakt realtime-informatie over de beschikbaarheid en snelheid van applicaties zichtbaar voor business en IT, zodat organisaties maatregelen kunnen nemen om hun applicaties te verbeteren. Dynatrace helpt organisaties van elke omvang om hun applicaties en digitale kanalen te zien door de ogen van hun gebruikers. Wereldwijd gebruiken ruim 7.500 organisaties die inzichten om de complexiteit te beheersen die gepaard gaat met beschikbaarheid en snelheid van applicaties. Zij kunnen zo snel de juiste maatregelen nemen om hun omzet te verhogen door klanten een snelle gebruikservaring te bieden.

Lees hier meer over Dynatrace in de APM-markt. Volg Dynatrace via Twitter en onze blog over performance.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!