april 7, 2016 Nelleke Braam

HCL Technologies integreert Dynatrace APM-oplossingen

Samenwerking versnelt digitale transformatie en verbetert gebruikservaring voor mobiele en webgebruikers

Utrecht, 7 april 2016 – Klanten van HCL Technologies profiteren voortaan van de oplossingen van Dynatrace voor het verbeteren van de gebruikservaring en oplossen van bottlenecks. Zowel traditionele organisaties als digital natives kunnen daarmee hun digitale transformatie versnellen.

De Dynatrace-oplossingen voor Application Performance Management (APM) en applicatiemonitoring zijn voortaan onderdeel van de HCL DryICE automatiserings- en orchestratieplatform. HCL Technologies heeft voor het gebruik van de Dynatrace-oplossingen in zijn digitalisatiestrategie een aantal speerpunten gedefinieerd:

  1. Ken je digitale klant
    Dynatrace Synthetic en Real User Monitoring biedt digitale ondernemingen inzicht in de mobiele en web-ervaringen van hun gebruikers. Met die klantkennis kunnen ze de gebruikerservaring optimaliseren en zo hun omzet vergroten.
  2. Optimaliseer de IT delivery chain
    Dankzij Dynatrace Application Monitoring en Dynatrace Data Center Real User Monitoring verbeteren organisaties de snelheid en kwaliteit van hun software delivery en verwijderen ze snel prestatie-bottlenecks.
  3. HCL Digital Services Monitoring Platform
    Dit platform gebruikt Dynatrace Ruxit als onderdeel van HCL ElasticOps voor de optimalisatie van de snelheid en gebruikerservaring van digitale diensten binnen ondernemingen.

“Automatisering in de 21e eeuw gaat over flexibel denken, lean delivery en het bewerkstelligen van goede klantervaringen”, zegt Kalyan Kumar, Senior Vice President & Chief Technologist bij HCL Technologies. “Dynatrace is de marktleider in digital performance-oplossingen. Volgens ons is het de beste keuze voor de levering van een goede performance en applicatiemonitoring aan onze klanten.”

“Onze focus op digital performance sluit perfect aan bij de digitalisatiestrategie van HCL Technologies”, aldus John Van Siclen, CEO van Dynatrace. “In de digitale economie is een goede digitale klantervaring belangrijker dan ooit. Wij kijken ernaar uit dat te bieden aan de klanten van HCL Technologies.”

Over Dynatrace
Dynatrace is innovator op het gebied van software voor digital performance management. Die maakt real-time-informatie over de beschikbaarheid en snelheid van applicaties zichtbaar voor business en IT, zodat organisaties maatregelen kunnen nemen om hun applicaties te verbeteren. Dynatrace helpt organisaties van elke omvang om hun applicaties en digitale kanalen te zien door de ogen van hun gebruikers. Wereldwijd gebruiken ruim 7.500 organisaties die inzichten om de complexiteit te beheersen die gepaard gaat met beschikbaarheid en snelheid van applicaties. Zij kunnen zo snel de juiste maatregelen nemen om hun omzet te verhogen door klanten een snelle gebruikservaring te bieden.
Lees hier meer over Dynatrace in de APM-markt. Volg Dynatrace via Twitter en onze blog over performance.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!