december 17, 2015 NoX PR & Content

MyJINI lanceert Android-versie van connected driving-app

myJINI Android app

Breda, 17 december 2015 – Mobiliteitsdienst myJINI heeft, naast de iOS versie nu ook een Android-versie uitgebracht van hun app. Hiermee hebben automobilisten altijd en overal inzicht in hun rijgedrag. Daarnaast beschikt de app over een module voor ritregistratie, waarmee ze eenvoudig aangeven of gereden ritten zakelijk of privé zijn. Dat is handig voor bijvoorbeeld de boekhouding of reiskostendeclaratie.

De app toont onder andere informatie over het rijgedrag, zoals de mate van remmen en accelereren. Daarnaast toont het routeinformatie van de gereden ritten. Ook zien zij per week hoe veilig hun rijstijl is geweest ten opzichte van de voorafgaande weken en de andere myJINI-gebruikers.

Sparen voor voordeel

myJINI-klanten die ook gebruikmaken van de optionele Allsecur autoverzekering of de module voor spitsmijden sparen via veilig rijgedrag voor zogenoemde JINI$. Die waardepunten kunnen zij inwisselen voor voordeel op brandstof of producten uit de webshop. Daarnaast krijgen zij een standaardkorting van 5% op de basispremie van de Allsecur verzekering.

Ritregistratie

De Android-app kent een krachtige functie voor het registreren van de gereden ritten. Deze zijn direct na een rit vanuit de app classificeerbaar als ‘zakelijk’, ‘woon-werk’ of ‘privé’. Ook kan er een notitie of kenmerk toegevoegd worden. Daardoor is het overzicht direct bruikbaar voor bijvoorbeeld kostendeclaraties of de financiële administratie.

Spitsmijden voor Rotterdam en omstreken

Klanten die wonen en werken in de regio Rotterdam profiteren van een extra beloning van 1 euro voor iedere vermeden ochtend- en avondspits. Zo kunnen ze maandelijks tot 44 euro in JINI$ verdienen. Dat tegoed is besteedbaar in de myJINI-webshop of voor voordeel op brandstof. De app toont altijd en overal het gespaarde saldo.

De myJINI-app is gratis te downloaden vanaf Google Play. iPhone-gebruikers downloaden de app eveneens gratis vanuit de App Store.

Over BNV Mobility
BNV Mobility is de organisatie achter myJINI. Heb je het over BNV Mobility, dan heb je het over mobiliteit. Dat is de corebusiness. BNV Mobility draagt concreet bij aan een betere mobiliteit van individuen en aan de optimale realisatie van mobiliteitsdoelstellingen van organisaties. Door deze focus heeft het bedrijf de afgelopen jaren een berg aan ervaring en kennis vergaard, die ze graag koppelen aan een innovatieve blik en de inzet van de laatste technologische ontwikkelingen. BNV Mobility is daarnaast gespecialiseerd in spitsmijdingsprojecten en biedt gebruikers een totaalpakket mobiliteitsdiensten met een duidelijke meerwaarde.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!