november 6, 2015 NoX PR & Content

Ruxit introduceert APM met beheer- en gebruiksgemak van een SaaS-oplossing

Geschikt voor organisaties die data on-premise houden

Amsterdam, 6 november 2015Ruxit, onderdeel van Dynatrace, heeft Ruxit Managed aangekondigd. Deze ‘self service’-oplossing voor performance monitoring is net zo gemakkelijk uit te rollen en beheren als een SaaS-oplossing, terwijl alle data on-premise blijft. Daardoor is het ook geschikt voor organisaties die normaal gesproken geen clouddiensten mogen of willen gebruiken.

Ruxit Managed biedt een op kunstmatige intelligentie gebaseerde digital performance monitoring. De oplossing combineert performance monitoring, websitemonitoring, application performance management (APM), fysieke en virtuele servermonitoring, cloud metrics en cloud monitoring. Daarmee kunnen organisaties hun performance bewaken en snel problemen oplossen.

De oplossing is binnen enkele minuten uitrolbaar en met hetzelfde gemak beheerbaar als een reguliere SaaS-oplossing.

Functionaliteit
Ruxit Managed biedt onder andere:

  • Volledige functionaliteit zonder gevaar voor het overschrijden van richtlijnen en policies rondom het on-premise bewaren van data;
  • Klanten hebben binnen enkele minuten toegang tot aanpasbare dashboards waarop zij direct alle vitale applicatie-aspecten kunnen monitoren, zonder data in de cloud;
  • Veilig beheerd door Ruxit Mission Control voor een lage TCO;
  • Schaalbaar tot miljoenen gemonitorde entiteiten door het simpelweg toevoegen van nodes;
  • Multi-tenancy voor het on-premise beschikbaar stellen van private digital performance monitoring;
  • Uitgebreide enterprise-ondersteuning.

“Er is nog nooit zo’n technologisch geavanceerde APM-oplossing geweest die zo gemakkelijk in gebruik te nemen is als Ruxit Managed”, zegt Ruxit-oprichter en CTO Bernd Greifeneder. “Het is ideaal voor organisaties in de gezondheidszorg, voor banken, verzekeraars en financiële instellingen die zich aan strikte regels moeten houden. Deze oplossing biedt hen een gemakkelijke, razendsnelle installatie en oneindige schaalbaarheid die geen enkele andere oplossing kan bieden.”

Over Ruxit
Ruxit is het snelstgroeiende self-service platform voor application performance management, gericht op startups, middelgrote en grote organisaties. Dankzij de unieke kunstmatige intelligentie kunnen ondernemingen duizenden servers met een heel klein team monitoren.

Over Dynatrace
Dynatrace is innovator op het gebied van software voor digital performance management. Die maakt real-time-informatie over de beschikbaarheid en snelheid van applicaties zichtbaar voor business en IT, zodat organisaties maatregelen kunnen nemen om hun applicaties te verbeteren. Dynatrace helpt organisaties van elke omvang om hun applicaties en digitale kanalen te zien door de ogen van hun gebruikers. Wereldwijd gebruiken ruim 7.500 organisaties die inzichten om de complexiteit te beheersen die gepaard gaat met beschikbaarheid en snelheid van applicaties. Zij kunnen zo snel de juiste maatregelen nemen om hun omzet te verhogen door klanten een snelle gebruikservaring te bieden.

Lees hier meer over Dynatrace in de APM-markt. Volg Dynatrace via Twitter en onze blog over performance.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!