september 23, 2015 NoX PR & Content

CommScope levert netwerkinfrastructuur aan Stade de France

Het officiële stadion van Frankrijk kiest voor CommScope

 

Bunnik, 23 september 2015 – Na de Amsterdam ArenA heeft nu ook het Stade de France gekozen voor CommScope. Het nationale stadion van Frankrijk in Saint-Denis, een voorstad van Parijs, geeft haar communicatienetwerkinfrastructuur een forse upgrade. CommScope is geselecteerd als de officiële leverancier van de telecommunicatie- en IT-netwerken.

Door de upgrade van haar netwerkinfrastructuur wil het stadion fans tijdens sportevenementen en concerten meer bandbreedte kunnen bieden. Daarnaast ondersteunt het nieuwe netwerk activiteiten in het stadion, waaronder interactieve diensten die worden aangeboden via de WiFi- en IPTV-netwerken van Stade de France. De nieuwe netwerkinfrastructuur moet de locatie klaarmaken voor de toekomst, waardoor de organisatie de komende jaren in het stadion nieuwe diensten kan aanbieden zonder hiervoor opnieuw upgrades te hoeven uitvoeren.

Draadloos en bekabeld netwerk van wereldklasse

Als onderdeel van de deal levert CommScope ongeveer 70 kilometer SYSTIMAX LazrSPEED multimode glasvezelbekabeling. Met deze bekabeling worden bijna 1.000 WiFi access points met hoge bandbreedte en 400 IP-televisies in het stadium aangesloten. CommScope levert daarnaast zo’n 44 kilometer GigaSPEED X10D Category 6A bekabeling en zijn intelligente oplossing imVision voor infrastructuurmanagement in het datacenter van Stade de France.

CommScope heeft ook aan andere grote sport- en entertainmentlocaties verspreid over de hele wereld geavanceerde connectiviteitsoplossingen geleverd. Denk hierbij aan de Amsterdam ArenA, het Amerikaanse AT&T Stadium en de Daytona Speedway, maar ook aan de negen stadions die zijn gebruikt tijdens het FIFA wereldkampioenschap voetbal in 2010.

Beste atmosfeer creëren voor twee miljoen bezoekers

“De ervaring van onze bezoekers is voor ons van groot belang”, zegt Karim Benslimane, IT-onderzoeker en ontwikkelmanager bij Stade de France. “We willen de beste atmosfeer creëren voor de twee miljoen bezoekers die wij ieder jaar welkom heten. Na uitgebreid onderzoek en het bezoeken van andere locaties, zijn we zeer onder de indruk van CommScope’s ervaring en expertise met grote stadions zoals het Stade de France.”

“Voor fans van Europees voetbal is Stade de France één van de meest indrukwekkende plaatsen om een voetbalwedstrijd bij te wonen. Ik ben dan ook zeer verheugd met hen samen te werken”, zegt Koen ter Linde, vice president Enterprise Sales bij CommScope. “Het stadion heeft de reputatie topklasse sportevenementen en concerten te verzorgen. We vertrouwen erop dat deze reputatie binnenkort wordt versterkt met een draadloos en bekabeld netwerk van wereldklasse.”

 

Over CommScope
CommScope (NASDAQ: COMM) helpt bedrijven over de hele wereld hun bekabelde en draadloze netwerken te ontwerpen, samen te stellen en te beheren. Onze oplossingen voor netwerkinfrastructuur helpen klanten de bandbreedte te vergroten; de bestaande capaciteit te maximaliseren; de netwerkprestaties en -beschikbaarheid te verbeteren; de energie-efficiëntie te verhogen; en de migratie van technologie te vereenvoudigen. U treft onze oplossingen aan in de grootste gebouwen, locaties en buitenterreinen; in datacenters en gebouwen, ongeacht de vorm, het formaat en de complexiteit; bij draadloze cellulaire vestigingen en in kabel-head-ends; en op luchthavens, in treinen en in tunnels. Essentiële netwerken over de hele wereld zijn gebaseerd op CommScope-oplossingen.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!