augustus 6, 2015 NoX PR & Content

Commscope verbetert DCIM-gebruikservaring

Nieuwe versie iTRACS DCIM 4.1 bevat gebruiksvriendelijkere interface

Bunnik, 6 augustus 2015Commscope heeft de DCIM-oplossing iTRACS 4.1 uitgebracht. De belangrijkste verbetering in deze versie is een nieuwe, gebruiksvriendelijke interface.

iTRACS DCIM 4.1 beschikt over een nieuw uiterlijk genaamd SimpleView. Deze eenvoudig te gebruiken interactieve browserinterface biedt een 2D visualisatie van het datacenter en de datacenter componenten. Door middel van zogenaamde “visual filters” en “visual overlays” kan op een eenvoudige manier de huidige en toekomstige status van het datacenter inzichtelijk gemaakt worden. Gebruikers kunnen op de datacentervloer in- en uitzoomen, van een top-down vloeroverzicht tot een gedetailleerd overzicht van de individuele kasten. Op die manier zijn zaken als capaciteit, stroomverbruik, temperatuur, rackspace en eigenaar eenvoudig inzichtelijk. Naast SimpleView bevat de nieuwe versie onder andere de volgende verbeteringen:

  • Verbeterd inzicht en samenwerking
    Gebruikers kunnen rapportages eenvoudiger filteren en delen. De verbeterde automatische planningsmodule verhoogt het inzicht in de fysieke planningswerkzaamheden en draagt bij aan een betere efficiency van de complete datacenterbeheerorganisatie.
  • Verbeterde privacy-opties voor multi-tenant- en co-locatie-datacenters
    Met de verbeterde gebruikerstoegang die op rol en eigenaar gebaseerd is, kunnen functies en toegang tot delen van de infrastructuur toegekend worden. Deze functionaliteit is ideaal voor multi-tenant- en co-locatieomgevingen. Het zorgt voor een hoog niveau van veiligheid en privacy en een scheiding tussen klanten in een multi-tenantomgeving.

“Om te blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, werken we continu aan oplossingen die eenvoudiger en betrouwbaarder zijn”, aldus Rogier den Boer, DCIM Sales Manager, Europe bij Commscope. “iTRACS DCIM 4.1 creëert een meer visuele en eenvoudigere benadering van het management van een complexe datacenteromgeving. Het is toegankelijk via een webbrowser, wat intelligent en geavanceerd beheer altijd en overal mogelijk maakt.”

De iTRACS DCIM software suite is wereldwijd verkrijgbaar voor klanten van Commscope. Ondersteuning verloopt via het uitgebreide PartnerPRO Network.

 

Over CommScope
CommScope (NASDAQ: COMM) helpt bedrijven over de hele wereld hun bekabelde en draadloze netwerken te ontwerpen, samen te stellen en te beheren. Onze oplossingen voor netwerkinfrastructuur helpen klanten de bandbreedte te vergroten; de bestaande capaciteit te maximaliseren; de netwerkprestaties en -beschikbaarheid te verbeteren; de energie-efficiëntie te verhogen; en de migratie van technologie te vereenvoudigen. U treft onze oplossingen aan in de grootste gebouwen, locaties en buitenterreinen; in datacenters en gebouwen, ongeacht de vorm, het formaat en de complexiteit; bij draadloze cellulaire vestigingen en in kabel-head-ends; en op luchthavens, in treinen en in tunnels. Essentiële netwerken over de hele wereld zijn gebaseerd op CommScope-oplossingen.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!