juli 22, 2015 NoX PR & Content

AP Nederland behaalt status Professional bij Schneider Electric

Kolham, 22 juli 2015AP Nederland heeft de status van Professional partner gekregen binnen het programma voor paneelbouwers van Schneider Electric.

Deze status is toegekend op basis van aantoonbare kennis en ervaring. AP Nederland produceert en assembleert complexe energieverdeelsystemen binnen de datacentermarkt. De kwaliteit en flexibiliteit waarmee zij dit doen, wordt aangemerkt als een groot pluspunt.

‘We zijn trots dat Schneider Electric de kwaliteit en klantgerichtheid van AP Nederland op het gebied van elektrotechnische-installaties erkent. Toekenning van de Professional status binnen het partnerprogramma is daar het bewijs van. We zien dit ook als een beloning voor het consequent blijven volgen van onze bedrijfsstrategie. Daarin staat het leveren van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers centraal,’ zegt Ronald Udo, directeur van AP Nederland.

AP Nederland professional panelbuilder

v.l.n.r.: Directeur Ronald Udo van AP Nederland/OEC Power Solutions ontvangt het certificaat van Luuc Nauta van Schneider Electric geflankeerd door Account Managers Gerwin Mennega (AP Nederland/ OEC Power Solutions) en Cor Jansen (Schneider Electric).

 

Over AP Nederland
AP Nederland is gespecialiseerd in seriematige draad- en kabelassemblage, apparaten- en besturingskastenbouw, assemblage van mechanische producten en het produceren van OEC Power Solutions. In nauwe samenwerking met tal van onze opdrachtgevers worden verschillende producten via onze productielijnen en volgens specificatie van de klant vakkundig ontwikkeld en geassembleerd. De combinatie techniek, lean denken & doen en know-how resulteert in een maximaal toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. Voor meer informatie ga naar www.apnederland.nl.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!