juni 17, 2015 NoX PR & Content

OEC Power Solutions op handelsmissie naar innovatief Zweden

OEC Power Solutions gaat op handelsmissie naar Zweden. De Nederlandse leverancier van energieoplossingen heeft deze business trip als prijs gewonnen tijdens de Week van de Ondernemer. Hoofdsponsors ING en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland vonden de bestemming en de motivatie de beste van alle inzendingen.

In de wedstrijd moesten partijen aangeven welke bestemming voor een handelsreis hun voorkeur genoot en deze keuze onderbouwen met krachtige argumenten. OEC Power Solutions koos voor Zweden, vanwege het innovatieve karakter van dit land. Een bezoek aan Zweden is voor een partij als OEC Power Solutions een uitgelezen kans voor het opdoen van nieuwe inspiratie en het uitwisselen van kennis.

Kennisuitwisseling en innovatie
De reis naar Zweden past volgens algemeen directeur Ronald Udo perfect in de visie en de strategie van het bedrijf. “Bij ons staat kennisuitwisseling en innovatie hoog op de agenda. Bovendien loopt Zweden voorop als het gaat om datacentertechnologie. Zo is daar enkele maanden geleden het eerste klimaatpositieve datacenter gevestigd, het EcoDataCenter. OEC Power Solutions verheugt zich te spreken met datacentermanagers, de ambassade en technisch attachees.”

Uitreiking prijs WvdO 2015 aan OEC Power Solutions

Over OEC Power Solutions
OEC Power Solutions is een onderdeel van AP Nederland. AP Nederland is een producent van elektrotechnische oplossingen binnen de utiliteit, industrie en datacenters. Daarnaast heeft AP Nederland zich gespecialiseerd met een eigen OEC Power Solutions Concept. Dit totaalconcept stelt gebruikers en beheerders in elektrotechnische ruimtes ten behoeve van kritische applicaties in staat de stroom fysiek te distribueren en te beheren. Hierbij kunt u denken aan een productgamma van laagspanning verdeelinrichtingen, aftakkasten en power distribution units en managementsoftware.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!