april 8, 2015 NoX PR & Content

Rockwell Automation benoemt Jan de Witte tot Sales Director Benelux

Capelle aan den IJssel, 8 april 2015Rockwell Automation heeft Jan de Witte benoemt tot Sales Director Benelux. Hij volgt daarmee Raf Vermeylen op, die nu als Managing Director werkzaam is bij SEW Eurodrive BeLux.

De Witte is ruim 25 jaar werkzaam binnen de industriële automatisering en kent de uitdagingen van de industrie en machinebouwers als geen ander. Zijn opdracht is om een duurzame groei in de Benelux bij bestaande en nieuwe klanten te realiseren. De verkoop-, marketing- en service-inspanningen gaan zich daarom meer richten op de segmenten food and beverages, life sciences, olie en gas, (fijne) chemische- en metaalindustrie. Daarnaast zet De Witte de verdere optimalisatie van het distributienetwerk in België en Luxemburg voort, evenals het verder ontwikkelen van het netwerk van systeemintegratoren in de Benelux.

‘Rockwell Automation is goed in staat om nieuwe ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar relevante oplossingen voor specifieke industrieën. Samen met het sales- en marketingteam van de Benelux zorg ik voor een juiste vertaling naar de regio. Dit begint met het zo goed mogelijk informeren van de markt over deze ontwikkelingen. Dat doen we onder andere op de komende Automation University Special’, zegt De Witte.

Automation University

De Automation University Special 2015 is een evenement voor managers en engineers uit de industrie, verantwoordelijk voor engineering, onderhoud, IT of inkoop. Het vindt plaats op 15 en 16 april 2015 in het Evoluon in Eindhoven en biedt verschillende hands-on opstellingen, live demo’s, seminars en industriesessies. Het onderwerp Connected Enterprise komt ruimschoots aan bod tijdens het evenement. De Connected Enterprise laat zien hoe optimalisatie binnen plants gerealiseerd kan worden.

Uiteraard is het ook mogelijk kennis te maken met Jan de Witte tijdens dit evenement. Mocht u geïnteresseerd zijn in een gesprek, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar nelleke@nox-pr.nl.

 

Over Rockwell Automation
Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), ’s werelds grootste bedrijf gericht op industriële automatisering en informatie, maakt haar klanten productiever en de wereld duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Rockwell Automation heeft meer dan 22.000 werknemers in dienst die klanten in meer dan 80 landen bedienen.

Getagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!