februari 10, 2015 NoX PR & Content

CommScope plant overname bedrijfsafdelingen Telecom, Enterprise en Wireless van TE Connectivity

CommScope Holding Company, Inc. is akkoord over de overname van TE Connectivity’s bedrijfsonderdelen voor telecom, zakelijke producten en draadloze technologie. CommScope betaalt voor deze onderdelen 3 miljard dollar in contanten. De transactie, die is goedgekeurd door de directies van beide bedrijven, versnelt naar verwachting de strategie van CommScopes voor winstgevende groei door aanpalende markten aan te boren en de positie als leidende aanbieder van communicatie-infrastructuur te verbreden. Bovendien wordt CommScope als gevolg van de overname in geografisch en zakelijk opzicht diverser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!