oktober 14, 2014 NoX PR & Content

TalentObjects by Lumesse voegt zich bij het nieuwe Salesforce Analytics Cloud ecosysteem voor het transformeren van de workforce-planning

Wave, de Salesforce Analytics Cloud, is het eerste cloud analytics platform ontworpen voor iedere zakelijke gebruiker. Het maakt het voor iedereen gemakkelijker dan ooit om data te doorzoeken, nieuwe inzichten te ontdekken en direct actie te nemen vanaf willekeurig welk apparaat

TalentObjects gebruikt de kracht van Salesforce Analytics Cloud en helpt iedere zakelijke gebruiker met het direct identificeren, selecteren, betrekken en behouden van toptalent, op ieder moment, op iedere plek, vanaf ieder apparaat

Op Dreamforce 2014, ’s werelds grootste softwareconferentie wordt de gezamenlijke oplossing voor het eerst getoond.

Leiden, 14 oktober 2014 – TalentObjects by Lumesse is vanaf vandaag onderdeel van het Salesforce Analytics Cloud ecosysteem. Daarmee kunnen bedrijven het plannen, creëren en optimaliseren van hun talentpijplijnen drastisch verbeteren.

Wave, de Salesforce Analytics Cloud, is het eerste cloud analytics platform ontworpen voor iedere zakelijke gebruiker. Het maakt het onderzoeken van data, verwerven van nieuwe inzichten en het nemen van acties vanaf ieder apparaat gemakkelijker dan ooit tevoren.

Met een groot bereik en een holistische kijk op externe factoren die behoeften van talenten vormen, kunnen HR-managers en recruitment professionals inspelen op de benodigdheden voor talentpijplijnen en zo de toekomstige vraag  naar talent veiligstellen. TalentObjects gebruikt de kracht van de Analytics Cloud voor het optimaliseren van de talentpijplijn in een veranderende markt. Het verkort de cyclus tussen inzicht en acties en stelt managers in staat proactief op vragen in te spelen in plaats van er alleen op te reageren.

Commentaar op het nieuws

  • De mogelijkheid om nauwkeurig de behoefte aan talent te voorspellen is fundamenteel voor ieder HCM-platform’, zegt Charles Doucot, SVP en General Manager van TalentObjects by Lumesse. ‘TalentObjects:Recruit is de eerste module in onze Salesforce1 HCM-suite, en de eerste recruitmentoplossing die de kracht van de Analytics Cloud gebruikt voor het brengen van snelheid, automatisering en nauwkeurigheid in de personeelsplanning.’
  • ‘De samensmelting van mobile, social en cloud computing heeft een datarevolutie ontketend. Bedrijven moeten nu op een hele nieuwe manier datagedreven inzichten gebruiken voor het vinden van aansluiting bij hun klanten’, zegt Keith Bigelow, senior vice president & general manager, Salesforce Analytics Cloud, salesforce.com. ‘Salesforce Analytics Cloud is het eerste cloud analytics platform ontworpen voor iedere zakelijke gebruiker. Met partners zoals Lumesse kunnen klanten profiteren van een schat aan aanvullende analyse-applicaties. Dat maakt het voor iedereen gemakkelijker dan ooit om data direct te delen en te onderzoeken, nieuwe inzichten te ontdekken en vanuit waar dan ook actie te ondernemen.’

TalentObjects en Salesforce Analytics Cloud stelt klanten in staat data te transformeren in zakelijke inzichten

  • TalentObjects is het resultaat van de samenwerking van twee leiders: Lumesse, een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen voor talent management met meer dan 2300 klanten en bijna 700 domeinexperts, en Salesforce1, het door bedrijven meest vertrouwde platform voor veilige clouddiensten op het vlak van Customer Relationship Management. TalentObjects is de eerste HCM-oplossing die informatie uit Salesforce Sales-, Service-, Marketing- en Analytics-clouds gebruikt voor het voorzien van managers van leidende indicatoren voor hun talentbehoeften.

Dreamforce 2014, ’s werelds grootste softwareconferentie

Op Dreamforce 2014 zal TalentObjects zijn best-in-class recruitmentoplossing tonen die geheel ontwikkeld is voor Salesforce1. Mobile en social ‘by design’, is TalentObjects:Recruit is de eerste module in de HCM-suite en staat garant voor de rijkste ervaring voor toptalenten tijdens het  aangaan van interactie met hen. Dankzij de kracht van de Analytics Cloud verbetert het de mogelijkheden van HR, recruiters en zakelijke professionals drastisch als het gaat om versnellen en het optimaliseren van talentacquisitie, van planning tot recruitment. Modules voor Performance Management, Compensation Management, Succession Planning en Learning Management zullen volgen.

Wave verschaft inzicht in iedere databron. Nu kan iedereen Analytics bouwen en implementeren voor iedere zakelijke behoefte

Wave, de Salesforce Analytics Cloud, is het eerste cloud analytics platform dat systeembeheerders, IT en ontwikkelaars in staat stelt nauw samen te werken met zakelijke leiders om zo iedereen betere, snellere en op data gebaseerde beslissingen te laten nemen. Het is helemaal geïntegreerd met het vertrouwde Salesforce1 Platform. Met Salesforce Analytics Cloud kunnen systeembeheerders snel  Salesforce-data klikken en slepen om zo sales-, service- en marketinganalyse-apps uitrollen. Ook kunnen ontwikkelaars en IT de nieuwe Wave API’s en andere dataconnectoren gebruiken en deze zo gemakkelijk verbinden met iedere andere databron om zo iedere willekeurige analyse-app voor iedere functie te bouwen. Ook kunnen ze zo analyses in een heel nieuwe generatie analyse-apps en producten voor consumenten inbedden.

Aanvullende bronnen

  • Sluit je aan bij de de community van TalentObjects by Lumesse: www.4cloudhcm.com
  • Volg TalentObjects by Lumesse op Twitter: @talentobjects
  • Voor meer informatie over Salesforce Analytics Cloud: www.salesforce.com/analytics-cloud/overview

Over Lumesse
Lumesse is de enige wereldwijde organisatie die talentmanagement-oplossingen lokaal ondersteunt. Wij helpen klanten over de hele wereld bij het implementeren van succesvolle lokale talentmanagement-toepassingen, die op de juiste plek en op het juiste moment de juiste mensen vinden, begeleiden en ontwikkelen. Dankzij onze multiculturele achtergrond en wereldwijde aanwezigheid, begrijpen wij hoe we talentmanagement-software moeten leveren, die werkt zoals onze klanten werken, als individuen en als teams, omdat geen twee mensen, organisaties of culturen gelijk zijn. Wij zien deze verschillen als een voordeel in plaats van een belemmering.

Zo’n 2000 bedrijven in meer dan 70 verschillende landen werken momenteel met onze producten, omdat ze weten dat goede krachten de enige garantie zijn voor commitment, innovatie en toegevoegde waarde. Wij helpen onze klanten dit menselijk potentieel binnen hun bedrijf te benutten en te stimuleren. Onze geïntegreerde talentmanagement-oplossingen zijn uitgebreid, intuïtief, veilig en volledig gelokaliseerd in meer dan 50 talen.

Getagged: , , , ,

Contact

Neem contact met ons op!