oktober 8, 2014 NoX PR & Content

Lumesse herdefinieert talentmanagement met Salesforce1

Leiden, 8 oktober 2014 – Lumesse, wereldwijd leider in talentoplossingen, heeft een samenwerking aangekondigd met Salesforce voor de ontwikkeling van talentoplossingen die het landschap van recruitment- en talentmanagement opnieuw vormgeven. De nieuwe HCM-oplossingen zullen talentmanagement veranderen in een flexibel businessproces tussen HR en zakelijke professionals.

‘Bedrijven zoeken naar de beste manier om in contact te blijven met klanten, partners en werknemers. Door integratie met het Salesforce1-platform wordt Lumesse een belangrijke speler voor iedereen die zoekt naar een moderne manier om zijn HR te managen vanuit het Salesforce-platform’, zegt Ron Huddleston, senior vice-president wereldwijd AppExchange en partnerprogramma van salesforce.com. ‘Door het gebruik van het kracht van het Salesforce1 Platform is Lumesse een belangrijke partner om die ene businessfunctie te bereiken die iedere medewerker en kandidaat in de enterprisewereld raakt met bewezen social, mobile en cloudtechnologieën die zakelijk succes versnellen.

Lumesse gaat het Salesforce1 Platform met daarin haar HCM-tools onder een OEM-licentie leveren, inclusief de Salesforce Work.com-applicaties. De applicaties van Lumesse kunnen ook gebruikmaken van de mogelijkheden van Salesforce Work.com en bovendien zullen de ontwikkelaars van beide partijen voortaan met elkaar om de tafel zitten.

De oplossingen voor talentmanagement zullen als ‘native’ Salesforce1-applicaties beschikbaar komen. Dat geeft zakelijke professionals een unieke kans om te participeren in het proces van talentmanagement binnen de vertrouwde Salesforce-omgeving. Managers die personeel aannemen zullen zo veel beter samenwerken met HR.

‘Het huidige personeel is veel mobieler, socialer en meer ‘connected’ dan eerdere generaties. Dat vereist van werkgevers om met die trend mee te gaan’, zegt Charles Doucot, senior vice president & general manager van Lumesse. ‘Deze samenwerking maakt dat mogelijk, en dat ook nog eens vanaf het cloudplatform dat ondernemingen vertrouwen. Gebaseerd op Salesforce1, de gouden standaard voor levering van veilige cloudservices, zijn we in staat om een verandering richting een talentmanagementparadigma af te dwingen dat veel meer in teken staat van samenwerking en zo de businessperformance naar een hoger niveau te tillen van onze huidige en toekomstige klanten.’

Lumesse ontwikkelt momenteel de Salesforce1 Platform-modules onder de naam TalentObjects. Dat moet een volledig portfolio van oplossingen worden voor talentmanagement, inclusief modules voor recruiting, onboarding, performance, strategisch planmatige opvolging, carrièremanagement, compensatie en trainingsmanagement. De eerste modules komen in het eerste kwartaal van 2015 beschikbaar in Noord-Amerika, via Salesforce AppExchange.

Meer informatie over de samenwerking tussen Lumesse en Salesforce vindt u op de website http://www.4cloudhcm.com/.

Over Lumesse
Lumesse is de enige wereldwijde organisatie die talentmanagement-oplossingen lokaal ondersteunt. Wij helpen klanten over de hele wereld bij het implementeren van succesvolle lokale talentmanagement-toepassingen, die op de juiste plek en op het juiste moment de juiste mensen vinden, begeleiden en ontwikkelen. Dankzij onze multiculturele achtergrond en wereldwijde aanwezigheid, begrijpen wij hoe we talentmanagement-software moeten leveren, die werkt zoals onze klanten werken, als individuen en als teams, omdat geen twee mensen, organisaties of culturen gelijk zijn. Wij zien deze verschillen als een voordeel in plaats van een belemmering.
Zo’n 2000 bedrijven in meer dan 70 verschillende landen werken momenteel met onze producten, omdat ze weten dat goede krachten de enige garantie zijn voor commitment, innovatie en toegevoegde waarde. Wij helpen onze klanten dit menselijk potentieel binnen hun bedrijf te benutten en te stimuleren. Onze geïntegreerde talentmanagement-oplossingen zijn uitgebreid, intuïtief, veilig en volledig gelokaliseerd in meer dan 50 talen.

Getagged: , ,

Contact

Neem contact met ons op!