augustus 28, 2014 NoX PR & Content

Rockwell Automation en Routeco samen op WOTS

The Internet of Things (IoT) dringt steeds dieper door in de industriële productieprocessen. De ontwikkelingen op dit gebied geven producenten mogelijkheden die een stuk verder gaan dan het met elkaar verbinden van verschillende (productie)systemen. Het gaat vooral over het altijd en overal ter beschikking hebben van alle (realtime en historische) informatie van productieprocessen, die op verschillende locaties plaatsvinden. Uiteraard heeft dit ook impact op de Nederlandse machinebouw. Rockwell Automation en distributiepartner Routeco spelen daarop in en introduceren ‘Connection Point’.

Het concept Connection Point wordt voor de eerste keer in Nederland gepresenteerd op de beurs World of Technology & Science (WOTS). Het unieke concept brengt OEM’ers / machinebouwers en producerende bedrijven bij elkaar, in de zoektocht naar de juiste partner op het gebied van uitdagingen die IoT met zich meebrengt. De focus van Connection Point ligt niet op de geëigende samenwerking in de ontwerp- en engineeringstadia, maar zit daar nog een stap voor. Wat wil de klant, waarmee krijgt die te maken en hoe kan de machinebouwer daarop inspelen bij het ontwerpen van nieuwe machines? Op die manier kunnen machinebouwers in een eerder stadium op de behoeften van de producent inspelen. De uiteindelijke doelen zijn het verlagen van totale kosten, vereenvoudigen van integratie, verbeteren van productiviteit en efficiëntie en tot slot het verminderen van uitval, energiekosten en geproduceerde afval of afkeur.

Het Connection Point fungeert voor de producerende bedrijven als een verzamelpunt om de juiste
(OEM-)partners te vinden. Partners die al de benodigde ervaring binnen de wereld van IoT hebben opgedaan. Tijdens WOTS is op basis van diverse voorbeelden en successen te zien hoe Rockwell Automation en Routeco in uw ambitie kunnen bijdragen.

Routeco heeft de expertise op het gebied van Supply Chain om te voldoen aan de behoeften van de klant. Speerpunten zijn levering uit voorraad van een totaalpakket, inclusief de complementaire producten. Daarnaast heeft Routeco de kennis en kunde in huis voor kitting- en 2-bin-mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat Routeco en Rockwell Automation de perfecte partners zijn voor automatiseringsvraagstukken. Samen bieden de partijen de toegevoegde waarde voor de OEM-markt/ machinebouwers.

Ontmoet ons tijdens WoTs op 30 september tot 3 oktober in Jaarbeurs Utrecht Stand 11F044

Op de website www.industrial-ip.org leest u meer over IP, met technische uitleg, tips, cases en oplossingen.

Getagged: , , , ,

Contact

Neem contact met ons op!