juni 26, 2014 NoX PR & Content

Rockwell Automation gaat samenwerking aan met Egemin Automation

Capelle aan den IJssel, 26 juni 2014 Rockwell Automation, marktleider binnen de industriële automatisering, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Egemin Automation. Beide partijen willen meer samenwerken op technisch en commercieel gebied.

Rockwell Automation erkent Egemin Automation officieel als deelnemer van het Recognized System Integrator programma voor landen in de Benelux. Het System Integrator programma wil gekwalificeerde samenwerkingen met bedrijven creëren die de beste productieoplossing of –advies kunnen leveren met behulp van het productportfolio van Rockwell Automation. Recognized System Integrators differentiëren zich van de overige Rockwell Automation relaties door de minimalisering van projectrisico’s bij het leveren van de technologie. Daarnaast heeft de verkoop- en distributieafdeling van Rockwell Automation een wederzijdse ondersteunende relatie met deze partners.

Rockwell Automation ondersteunt Egemin Automation op zowel de technische als commerciële vlakken bij de implementatie van automatiseringsoplossingen. Medewerkers kunnen regelmatig trainingen bijwonen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in het productenassortiment van Rockwell Automation. Zo kunnen zij de snel evoluerende technologieën weer toepassen bij hun klanten. Engineers moeten namelijk continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen om de concurrentie voor te zijn.

Egemin Automation gebruikt de producten van Rockwell Automation al meer dan tien jaar. Momenteel is dit vooral het geval op de procesautomatiseringsafdeling, maar Egemin geeft in de overeenkomst aan dat dit zich ook zal gaan uitbreiden naar andere afdelingen.

Over Rockwell Automation
Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), ’s werelds grootste bedrijf gericht op industriële automatisering en informatie, maakt haar klanten productiever en de wereld duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Rockwell Automation heeft meer dan 22.000 werknemers in dienst die klanten in meer dan 80 landen bedienen.

Over Egemin Automation
Egemin Automation levert geavanceerde automatiseringsoplossingen die een meerwaarde geven aan de logistieke en productieprocessen van industriële bedrijven. Hun oplossingen zijn voornamelijk gebaseerd op eigen en bestaande producten en technologieën. Zij bieden doordachte oplossingen op maat waarmee hun klanten de concurrentie steeds een stap voor blijven. Om dit te realiseren streven ze naar vroege betrokkenheid bij het project. Zo willen ze helpen meebouwen aan uw strategische doelstellingen.

Getagged: , ,

Contact

Neem contact met ons op!