mei 13, 2014 NoX PR & Content

SPIE-ICS is Rittal RimatriX5 Platinum Partner geworden

“Samen succesvoller”

Zoetermeer, 13 mei 2014 – SPIE-ICS, expert in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van computerruimtes, serverruimtes en datacenters, is Rittal RimatriX5 Platinum Partner geworden. Rittal maakt gebruik van een landelijk dekkend partnerkanaal voor het leveren van het RimatriX5 concept. SPIE-ICS is hier aan toegevoegd vanwege de ervaring, de jarenlange samenwerking, het hoge kennis- en kwaliteitsniveau, de betrouwbaarheid en het groot aantal relaties van SPIE. Het Platinum Partnership is de hoogste samenwerkingsvorm dat Rittal kent, slechts enkele bedrijven hebben deze status in Nederland.

Beide partijen zijn ervan overtuigd dat met deze samenwerking de gezamenlijke ambitie, om het middensegment van de datacentermarkt verder te ontwikkelen, kan worden gerealiseerd. Een snelle time-to-market en een rapid-deployment zijn slechts enkele voordelen van de samenwerking. Daarnaast zijn beide partijen samen in staat om klanten volledig te ontzorgen.

Als onafhankelijke System Integrator van computerruimtes, serverruimtes en datacenters mocht deze overeenkomst niet ontbreken bij SPIE-ICS.

SONY DSC

 

Over Spie-ICS
SPIE-ICS is een voormalig onderdeel van Getronics en KPN en sinds 1 mei 2013 onderdeel van SPIE Nederland. Met meer dan 2600 medewerkers is SPIE Nederland een dochteronderneming van het  oorspronkelijke Franse SPIE SA. SPIE is in Europa op het gebied van datacenters vooral actief in Frankrijk, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Voor contactgegevens en meer informatie over deze samenwerking, de diensten van SPIE-ICS en Rittal producten kunt u terecht op onze webpagina’s.

http://www.rittal4it.nl/

http://www.spie-nl.com/services/spie-ics/producten-en-diensten/datacenters-en-ict-ruimtes.html

Contact
NoX PR & Content
Merle Suijkerbuijk
T + 31 (0)6 18 53 05 01
merle@nox-pr.nl

Getagged: , , , ,

Contact

Neem contact met ons op!