december 5, 2013 NoX PR & Content

Ministerie van Defensie VS certificeert ‘Records Manager’ van Perceptive Software

Medewerkers kunnen direct aantonen dat informatie compliant is met in- en externe wet- en regelgeving

Naarden, 5 december 2013 – De Records Manager van Perceptive Software is gecertificeerd door het US Department of Defense voor de standaard voor record management (DoD 5015.2). Met deze certificering zijn organisaties over de hele wereld en in alle sectoren ervan verzekerd dat de Records Manager alle functionaliteiten biedt, die ze nodig hebben om te voldoen aan de hoogste standaard op het gebied van records management.

De Records Manager van Perceptive Software is een integraal platform voor het opslaan en beheren van bestanden, dat voldoet aan de hoogste eisen van overheden en bedrijven. Met de Records Manager kunnen organisaties alle beschikbare informatie op een consistente manier beheren en er zeker van zijn dat de toegang tot vertrouwelijke informatie correct en veilig is geregeld. Het product zorgt voor de opslag van informatie gedurende de juridisch en administratief vereiste termijn. Daarbij zorgt de Records Manager ook voor het wissen van informatie aan het einde van die termijn.

Direct compliance aantonen
De Records Manager is gebouwd op het Perceptive Enterprise Content Management-platform (ECM) met de ‘point & click’-interface. Door het samengaan van records- en informatiemanagement krijgen de gebruikers een enkelvoudige weergave van de bestanden van de organisatie. Daarnaast kunnen de bestanden gemakkelijk worden geïntegreerd in de werkprocessen op het gebied van HR, financiën en contractmanagement. En het geeft medewerkers de mogelijkheid om zonder veel moeite direct de compliance van de informatie met interne of externe wet- en regelgeving aan te tonen.

Perceptive Software is een van de slechts veertien ECM-leveranciers wiens records management product gecertificeerd is door het US Department of Defense.

“Alle Chief Officers begrijpen inmiddels dat verkeerd beheerde bestanden grote financiële gevolgen kunnen hebben door verplichte audits, hoge boetes en langdurige  rechtszaken. Bovendien is het compliant zijn aan wet- en regelgeving van groot belang voor de reputatie van organisaties”, zegt Wilfred de Jong, manager Benelux bij Perceptive Software.
Over Perceptive Software
Lexmark’s Perceptive Software ontwikkelt intelligent capture, content management, proces management, enterprise search en integratieproducten die ongestructureerde informatie – in print en digitaal – verbindt met de processen, applicaties en mensen die die informatie kunnen toepassen. Voor meer informatie, bezoekt u: www.perceptivesoftware.nl.

Contact
NoX PR & Content
Nelleke Braam
E nelleke@nox-pr.nl
T +31 (0)76 88 800 01
M +31 (0)6 19 29 03 19

Getagged: , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!