oktober 22, 2013 NoX PR & Content

Perceptive Software zet BPM- en ECM-software in Oracle Cloud Marketplace

Naarden, 22 oktober 2013Perceptive Software stelt zijn oplossingen voor Enterprise Content Management (ECM) en Business Process Management (BPM) beschikbaar in de Oracle Cloud Marketplace. Dat is een online platform waarop technologiepartners van Oracle hun toepassingen als cloud-dienst aanbieden aan klanten.

Door de integratie van de beheerproducten van Perceptive Software en Oracle krijgen klantorganisaties direct toegang tot Oracle Sales Cloud. Zo hebben zij de beschikking over alle daarin opgeslagen scans, e-mails, video’s en andere elektronische bestanden. Ook kunnen ze de inhoud van beschermde leesbestanden benaderen en gebruiken bij transacties met Oracle Sales Cloud.

Oplossingen voor elke afdeling
De BPM- en ECM-oplossingen van Perceptive Software bieden onder meer mogelijkheden voor de afdeling Sales en Marketing. Alle informatie over het traject dat leads en prospects afleggen totdat ze klant zijn, wordt bijvoorbeeld gecentraliseerd beheerd. Ook bieden de oplossingen de mogelijkheid om versiecontrole uit te voeren op documenten als verkoopcontracten, bestellingen en dienstverleningsovereenkomsten.

Ook voor andere afdelingen, zoals Klantenservice, Case Management en Personeelszaken, biedt Perceptive Software uitkomst. Zo helpt de directe beschikbaarheid van relevante documenten bij de snelle afhandeling van helpdesktickets en bij de accurate uitvoering van processen van personeelszaken.

‘Perceptive Software is de oplossing voor het dichten van gaten in de informatievoorziening bij ondernemingen’, zegt Scott Coons, president en CEO van Perceptive Software. ‘Zij krijgen een beter beeld van en meer controle over ongestructureerde gegevens, die rechtstreeks zichtbaar worden in de Oracle Sales Cloud’.

Oracle Cloud Marketplace
In de Oracle Cloud Marketplace staan onder meer cloud-diensten voor channel management, lead generation, datakwaliteit, rapportages en productiviteitsverhoging. Specifiekere toepassingen in de Marketplace zijn die voor het maken en beheren van offertes en contracten, het doen van ramingen, het regelen van verkoopincentives en het beheren van compensatieregelingen. De Marketplace biedt de mogelijkheid om, aan de hand van reviews en gebruikerswaarderingen, de producten van Perceptive Software tegen het licht te houden voordat ze aangeschaft worden.

Perceptive Software is Gold-level member van Oracle PartnerNetwork (OPN).


Over Perceptive Software
Lexmark’s Perceptive Software ontwikkelt intelligent capture, content management, proces management, enterprise search en integratieproducten die ongestructureerde informatie – in print en digitaal – verbindt met de processen, applicaties en mensen die die informatie kunnen toepassen. Voor meer informatie, bezoekt u: www.perceptivesoftware.nl.


Contact:
NoX PR & Content
Nelleke Braam
nelleke@nox-pr.nl
+31 (0)76-88 800 01

Getagged: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!