oktober 8, 2013 NoX PR & Content

Gartner positioneert Perceptive Software als leider in ‘Magic Quadrant voor ECM’

Onderzoek keek naar complete visie en ‘ability to execute’

Naarden, 8 oktober 2013Perceptive Software, onderdeel van Lexmark, is van ‘challenger’ opgeklommen naar ‘leader’, in Gartner’s Magic Quadrant voor enterprise content management (ECM). Gartner beoordeelde in totaal 23 verschillende leveranciers voor zijn jaarlijkse Magic Quadrant voor ECM. Een onderneming wordt als leider bestempeld als deze beschikt over visie en de mogelijkheden heeft deze daadwerkelijk uit te voeren.

Perceptive Software is een snelgroeiende onderneming die zijn visie niet uit het oog verliest. De onderneming wil de kloof dichten tussen enerzijds enterprise-applicaties en anderzijds de processen en informatie die buiten deze systemen om lopen. Door verschillende overnames kan Perceptive Software een betere invulling geven aan deze visie en de toekomstplannen.

Met de overname van Acuo Technologies heeft Perceptive Software bijvoorbeeld een belangrijke stap gezet in de gezondheidszorg. De ECM-oplossingen zijn geïntegreerd in de context van medische gegevens van patiënten. Dit geeft personeel in de zorg een uitgebreid inzicht in de vaak ongestructureerde data binnen medische dossiers.

Overbruggen
Perceptive Software levert enterprise-oplossingen voor content management, proces management, intelligent capture en search voor grootschalige ondernemingen. De oplossingen kunnen zowel autonoom als gecombineerd worden geïmplementeerd en zijn interessant voor zakelijke klanten die ongestructureerde informatie willen beheren in hun gehele bedrijfsvoering.

“Het overbruggen van de kloof tussen de enterprise-applicaties van onze klanten en de processen die deze systemen niet beheren, zorgt voor meer zichtbaarheid en verbeterde beheermogelijkheden. Klanten kunnen hiermee hun financiële prestaties verbeteren, risico’s verminderen en flexibiliteit voor de toekomst zekerstellen”, zegt Scott Coons, directeur en CEO van Perceptive Software.

Wilt u meer informatie over Perceptive Software en zijn oplossingen op het gebied van ECM? Download dan het Magic Quadrant for Enterprise Content Management 2013 van Gartner.


Over Perceptive Software
Lexmark’s Perceptive Software ontwikkelt intelligent capture, content management, procesmanagement, enterprise search en integratieproducten die ongestructureerde informatie – in print en digitaal – verbindt met de processen, applicaties en mensen die die informatie kunnen toepassen. Voor meer informatie, bezoekt u: http://www.perceptivesoftware.nl.

Over het Magic Quadrant
Gartner steunt geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties zijn opgenomen. Ook adviseert het onderzoeksbureau technologiegebruikers niet expliciet voor de leverancier te kiezen die de hoogste score behaalt. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van Gartner’s onderzoeksorganisatie en moeten niet worden opgevat als feiten. Gartner geeft in het rapport geen expliciete of impliciete garanties, ook niet over de geschiktheid van een oplossing voor een bepaald doeleinde. Het onderzoeksbureau wijst alle verantwoordelijkheid hiervoor dan ook af.

Getagged: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!