september 25, 2013 NoX PR & Content

ATEN breidt KVM-over-IP-portfolio uit met CN8600

Nieuwe unit biedt controle over digitale video, audio, USB-toetsenbord en muis voor eenvoudige remote toegang tot en beheer van DVI KVM-switches, computers en servers via TCP/IP-netwerken

Heusden-Zolder, 25 september 2013ATEN, marktleider op het gebied van geavanceerde connectiviteitsoplossingen, introduceert met de CN8600 een budgetvriendelijke DVI KVM-over-IP controle-unit die digitale video, audio, virtuele media en een toetsenbord en muis integreert. Met de CN8600 kunnen gebruikers veilig DVI KVM-switches, computers en servers van waar ook ter wereld via TCP/IP-netwerken benaderen en beheren.

De controle-unit biedt een DVI-D-interface voor een hoge videokwaliteit van 1920×1200 beeldpunten, een opgefriste gebruikersinterface en krachtige en flexibele beheertools. Dit alles zorgt voor een veilige verbinding tussen het lokale apparaat en de gebruiker op afstand. Daarnaast beschikt de CN8600 over voorzieningen zoals dual-LAN, dual power en OOBC voor een hoge systeembeschikbaarheid, een Laptop USB Console (LUC)-poort, een poort voor het beheren van seriële apparatuur en ondersteuning voor virtuele media en Common Access Card (CAC)-lezers.

De CN8600 kan ‘over IP’ worden aangesloten op compatibele ATEN DVI KVM-switches, zoals de 8-poorts CS1768, en op DVI LCD-consoles zoals de CL6700. “De nieuwe CN8600 biedt de mogelijkheid om een bestaande DVI-computeromgeving op een budgetvriendelijke manier te upgraden”, zegt Marc Salimans, Sales Director van ATEN Europe. “Daarmee is de CN8600 uitermate geschikt voor omgevingen waar gebruikers permanente controle over een systeem willen garanderen.” De aantrekkelijk geprijsde CN8600 biedt remote toegang via het internet zonder daarbij security in gevaar te brengen. ATEN zet daarmee een volgende stap in de innovatie op het gebied van digitale video- en KVM-technologie. Dat met behoud van een goede prijs-prestatieverhouding.

De CN8600 is per direct beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de producten en oplossingen van ATEN op www.aten.eu.

Image

Image


Over ATEN
ATEN International, opgericht in 1979, wordt vandaag de dag gezien als toonaangevende fabrikant van connectiviteits- en professionele AV-oplossingen wereldwijd. Op basis van de visie ‘Simply Better Connections’ levert ATEN innovatieve oplossingen zodat klanten zonder enige moeite op efficiënte wijze betere verbindingen kunnen opzetten tussen informatie en mensen. ATEN’s productlijn bestaat uit honderden connectiviteitsproducten, waarmee het bedrijf complete data center management-, professionele AV- en duurzame oplossingen levert aan zowel MKB tot grootschalige bedrijven. ATEN’s hoofdkantoor is gevestigd in Taiwan, met strategische geplaatste vestigingen in China, Japan, Korea, België, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. ATEN heeft meer dan 1.500 mensen in dienst die werkzaam zijn in deze vestigingen of de R&D- en productiefaciliteiten in Taiwan, China en Canada. Meer informatie over ATEN is beschikbaar op http://www.aten.com.

Getagged: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!