september 10, 2013 NoX PR & Content

World Vision stroomlijnt wereldwijde activiteiten met Perceptive Software

Perceptive Content zorgt voor efficiency en controle over meerdere ERP-systemen, zodat meer resources vrijkomen voor humanitaire missies

Naarden, 10 september 2013 – De christelijke humanitaire hulporganisatie World Vision International heeft gekozen voor Perceptive Software’s Content om wereldwijd de debiteuren- en crediteurenadministratie te automatiseren.

Perceptive Content is een compleet platform bestaande uit functionaliteit voor Enterprise Content Management (ECM) inclusief het digitaliseren van papieren documenten, het managen van alle aanwezige digitale content, intelligent search, samenwerking en versiecontrole, workflowbeheer, elektronische handtekeningen, records- en informatiemanagement, beveiligde opslag en auditing. Dit platform wordt als cloud-oplossing aangeboden op alle kantoren van World Vision in bijna honderd landen.

Verschillende ERP-systemen
Voor de vastlegging van de vele geldstromen werkt World Vision met een aantal verschillende ERP-systemen, zoals INFOR, Oracle, Microsoft, JD Edwards en diverse IBM-applicaties. Perceptive Content zorgt voor de gehele geautomatiseerde verwerking van alle workflow-processen, ongeacht het ERP-systeem. Bovendien geeft de oplossing meer inzicht in elk van deze processen.

Het platform is eenvoudig te implementeren en kan een veelheid aan verschillende geografische en veiligheidsvergunningen verwerken. De oplossing biedt uiterst betrouwbaar documentmanagement voor een organisatie die actief is in vele ontwikkelingslanden.

Meer tijd voor humanitaire missies
Perceptive Content stroomlijnt het verwerken van de grote hoeveelheden kostenrapportages en facturen van de organisatie aanzienlijk na implementatie. Door al het handmatige werk in de processen te automatiseren, komt er meer menskracht en geld vrij dat World Vision kan gebruiken voor armoedebestrijding.

”Doordat World Vision International nu met één platform hun wereldwijde activiteiten automatiseert, profiteren ze optimaal van de functies voor interne controle, verbeterde productiviteit en betere compliance met externe regelgeving die Perceptive Software ze biedt. Medewerkers hoeven daardoor minder tijd te besteden aan administratief werk en kunnen zich daardoor richten op de humanitaire missies”, zegt Wilfred de Jong, Country Manager Benelux bij Perceptive Software.

Over World Vision
World Vision International is een christelijke humanitaire organisatie die kinderen, gezinnen en gemeenschappen in bijna 100 landen bijstaat bij het bestrijden van armoede en onrecht. World Vision helpt alle mensen ongeacht religie, ras, afkomst, geslacht of seksuele voorkeur. Meer informatie op www.wvi.org.

Over Perceptive Software
Lexmark’s Perceptive Software ontwikkelt intelligent capture, content management, proces management, enterprise search en integratieproducten die ongestructureerde informatie – in print en digitaal – verbindt met de processen, applicaties en mensen die die informatie kunnen toepassen. Voor meer informatie, bezoekt u: www.perceptivesoftware.nl.

Contact:
NoX PR & Content
Tanja Hoebe
tanja@nox-pr.nl
+31 (0)76 888 00 01

Getagged: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!