augustus 28, 2013 NoX PR & Content

Bridgeline Digital breidt iAPPS-platform uit met Perceptive Search technologie

Bridgeline biedt klanten nu betere performance, verbeterde content management en meer inzicht in eCommerce-prestaties

Naarden, 28 augustus 2103Bridgeline Digital breidt zijn iAPPS-platform uit met Perceptive Enterprise Search. Daartoe hebben Perceptive Software, leverancier van ECM- en BPM-oplossingen, en Bridgeline Digital een langlopende overeenkomst gesloten.

Het iAPPS Platform van Bridgeline Digital is een geïntegreerde oplossing voor web-based content management, eCommerce, marketing en analytics. Door de uitbreiding van het platform met Perceptive Enterprise Search krijgen de gebruikers niet alleen de beschikking over een geavanceerde zoekfunctie, maar ook over uitgebreide rapportages waarmee ze direct voordeel kunnen halen uit nieuwe kansen en problemen sneller kunnen aanpakken.

Indexen en onderhoudstaken worden geautomatiseerd gebouwd en de interface van de search-engine kan gemakkelijk worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. Het handmatig ontwikkelen is, net als de tussenkomst van helpdeskmedewerkers  voor het verlenen van support aan de gebruikers, niet langer nodig.  

Perceptive’s technologie voorziet Bridgeline  eveneens van ingebouwde, web-based functies, die bijvoorbeeld worden gebruikt voor het ontwikkelen en testen van nieuwe indexen.

De toevoeging van Perceptive Enterprise Search completeert het iAPPS-platform en maakt het tot het meest geavanceerde, gebruiks- en beheerdersvriendelijke tool op de markt voor het managen van eCommerce en content management.

“Het versterken van het iAPPS-platform met Perceptive Enterprise Search zorgt dat Bridgeline Digital zijn oplossingen sneller kan implementeren en daardoor directe winst- en omzetkansen voor zichzelf en voor de klant creëert,” zegt Wilfred de Jong, Country Manager Benelux bij Perceptive Software. “Bovendien kan Bridgeline nu analytics van topniveau aanbieden. Zo krijgen klanten beter zicht en controle op de uitvoer van hun business, die om snellere en accuratere reacties vraagt dan ooit tevoren. Perceptive Software heeft zichzelf tot taak gesteld om wereldklasse search-technologie te ontwikkelen; dat houdt in dat partners als Bridgeline sterkere en uitgebreidere platforms kunnen ontwikkelen die klaar zijn voor toekomstige uitdagingen.”

Over Bridgeline Digital
Bridgeline Digital, The Digital Entertainment Company, geeft klanten de mogelijkheid om de prestaties van hun bedrijfskritieke websites, intranet en online winkels te optimaliseren.

Het iAPPS-platform integreert Web Content Management, eCommerce, eMarketing en Web Analytics waarmee marketeers customer experiences kunnen leveren die klanten aantrekken, binden en aankopen laat doen op alle digitale kanalen. Bridgeline levert end-to-end digitale entertainmentoplossingen en kan bogen op een meermalen bekroond team van professionals op het gebied van interactieve diensten. Meer informatie op www.bridgelinedigital.com

Over Perceptive Software
Lexmark’s Perceptive Software ontwikkelt intelligent capture, content management, proces management, enterprise search en integratieproducten die ongestructureerde informatie – in print en digitaal – verbindt met de processen, applicaties en mensen die die informatie kunnen toepassen. Voor meer informatie, bezoekt u: www.perceptivesoftware.nl.

Contact:
Perceptive Software
Caroline de Greef-Wimmers
caroline.degreefwimmers@perceptivesoftware.com
+31 (0)6-53 72 58 71  

NoX PR & Content
Tanja Hoebe
tanja@nox-pr.nl
+31 (0)6-46 13 14 22

Getagged: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!