mei 27, 2013 NoX PR & Content

Anixter ontvangt Bank Innovation Award 2013 voor nieuwe crediteurenadministratie

27 mei 2013 –  Perceptive Software feliciteert Anixter International met het winnen van de Huntington Bank Innovation Award 2013 voor de succesvolle  innovatie van de crediteurenadministratie. Volgens de bekendmaking door The Institute of Financial Operations is de award “een erkenning voor slim crediteuren en debiteuren management, in de categorieën business process redesign, toegepaste technologie, ontwikkeling van een nieuwe technologie en een uitzonderlijke business performance.”

In het juryrapport tekent The Institute aan, dat door het partnership met Perceptive Software, “het merendeel van Anixter’s 1,8 miljoen jaarlijkse facturen kunnen worden betaald zonder menselijke tussenkomst” en “alle papieren, gemailde en gefaxte facturen geconverteerd worden naar een uniforme, image-based informatiestroom.” Ook vermeldt het rapport dat “het bedrijf  een 100 procent ROI realiseerde op de initiële kosten die verband hielden met de intelligente capture-oplossing in het eerste jaar.”

“We zijn er trots op dat we Anixter hebben kunnen bijstaan bij het bouwen van een ongeëvenaard shared services model, waarbij het toepassen van capture-technologie, het handmatig invoeren van gegevens voor de crediteurenadministratie geheel overbodig maakt,” zegt Wilfred de Jong, Regional Sales Manager bij Perceptive Software. “Het succes van Anixter toont aan dat  complexe, wereldwijd opererende organisaties zich door middel van intelligente automatisering kunnen positioneren voor groei op lange termijn en continue verbetering. Ik feliciteer Anixter met deze welverdiende onderscheiding door de financiële sector.

Over Perceptive Software
Lexmark’s Perceptive Software ontwikkelt intelligent capture, content management, proces management, enterprise search en integratieproducten die ongestructureerde informatie – in print en digitaal – verbindt met de processen, applicaties en mensen die die informatie kunnen toepassen. Voor meer informatie, bezoekt u: www.perceptivesoftware.nl.

Getagged: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Neem contact met ons op!